Наталия Симеонова на тежки хапчета, психотерапевтите вдигнаха ръце! Водещата с ново гадже, но не може да прежали Денис!

4191
14 Декември 2016, 18:00


Водещата Наталия Симеонова едва ли някога ще прежали голямата си любов с Денис Ризов. Телевизионерката вече почти 10 години живее разделена с мъжа си, но не спира да тъгува за разбитите им отношения, научи HotArena.

Заради стресът, който преживя с изневярата му, Симеонова отдавна е загубила здравето и нервите си. Дори най-добрите психотерапевти не успяват да й ги върнат, а единственият начин да се поддържа в кондиция са тежки хапчета.

Откакто се раздели с Денис, водещата никога не се е появявала с мъж в обществото. Симеонова на няколко пъти хвърли бомбата, че има човек до себе си, но изглежда тези връзки не се оказаха никак постоянни.

Сега е поредният подобен етап в живота на водещата, която обаче този път сякаш не се е увлякла толкова здраво колкото преди. Симеонова за пръв път осъзнавала, че не й е писано вече да се срещне с голямата любов в живота си. За нея тази роля имал Денис и всеки следващ само я затвърждавал. За това и не искала вече толкова години напълно да напуска живота му. 

Заради заплахата вече да не е жена на Денис Ризов по документи, тя на няколко пъти изпадала в депресивни състояние, които я водели до тежки хапчета за успокояване на нервите.  За щастие на Наталия, поне за сега разводът й се разминава. Причината е, че бившият й не иска да се занимава със съдебни битки и делба на имуществото си. В същото време за Наталия няма друг избор, освен да се опитва да се утешава с мъже, които й обръщат внимание. А заради нейния вид, те никак не са чак толкова много, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kolio
Преди 1 година
-2
За да си щастлив е достатъчно да си здрав, да имаш покрив над главата, и да има какво да ядеш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не е достатъчно.
Преди 1 година
0
Ще ти е достатъчно само това само непосредствено след като го придобиеш. После малко след това ще започнеш да копнееш за други неща и пак ще си нещастен - така е устроена човешката природа. Ако само това беше достатъчно, особено в ерата на медиите и телевизията, когато непрекъснато виждаме какво ли не пред очите си, далечни острови, земи и какви ли не стоки, които събуждат желанията ни, то всеки щеше да е щастлив. Повечето хора имат храна и покрив, но щастливи не са.
xx
Преди 1 година
0
Толкова красива жена,чудя се какво му е харесала на този?Има не добро излъчване и е някакъв хард ,като човек може би е много свестен: )
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
87
Преди 1 година
-2
По-скоро беше хубава едно време, преди да напълнее толкова, макар че изглеждаше малко диво и странно с тези неопитомени коси и с тези черни, вещерски дрехи, където все носеше. Така че явно на нея този хард стил й харесва. Но преди години, когато за първи път разбрах кой бил мъжа й покрай нея, и аз също се учудих, че това е мъжът, в който толкова много е влюбена и какво му е харесала. Но както казваш, може би като човек си струва.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени