Наталия Симеонова с награда RESPECT (Подробности и за другите победители)

1122
29 Юни 2017, 16:03


Наталия Симеонова получи наградата RESPECT 2017 снощи на церемония в столичния клуб ONYX със съдействието на АVAIR, Z&M Private co, Леопард Трейдинг и верига ресторанти Петлето.

 

Блондинката с добро сърце не можа да присъства на церемонията, но наградата й бе получена от Магдалена Гигова и Соня Момчилова, създателки на предаването О!Здравей по BIT, които също взеха приз за добрите си дела. Верига дентални клиники ЕО ДЕНТ, известни с невероятната си отдаденост на децата със специфични потребности, взеха приз за цялостната си дейност. Наградата бе получена от д-р Венета Павлова и д-р Валентин Павлов, собственици на веригата дентални клиники ЕО Дент.

 

Награда RESPECT 2017 получи най-младият писател Иво Христов, известен като българския Стивън Кинг, който всеки ден се бори за здравето си, но е вдъхновение за много хора с невероятния си талант и борбен дух. Параолимпиецът Димитър Павлов, национален състезател по бадминтон, получи отличието от красивата журналистка Франческа Ивова. Приз получи и Виктория Недялкова, която със съпруга си – метеоролога Захари Недялков, носител на приза „Татко на годината 2016”, сбъдва мечтата на деца, които искат да видят света от най-високата точка на България – връх Мусала. Наградата й бе връчена от Дани Росенов, салонен управител на комплекса на бул. Цар Освободител 9, който обединява клуб ONYX, ресторант Audrey и Sofia Music Terrace. Бизнесменът Стефан Чолаков също получи награда за мащабната си благотворителна дейност – призът бе предаден в нежните ръце на красивата му дъщеря от журналистката и писател Магдалена Гигова. Патрик Смитьойс, холандски предприемач, който живее у нас и е с българско самосъзнание, получи наградата за активна дейност за опазване на красивата ни природа от Соня Момчилова. Деветгодишната Теодора Станимирова, решила по собствена инициатива да дари косата си, за да зарадва жена, която се бори за здравето си, но иска да е красива, също получи награда и призова със звънливото си гласче всички да бъдат по-добри. Наградата й бе връчена от Дина Христова. Призове получиха и тийнейджърките Зарина Лазарова и Нери Коренарска, които също се разделиха с разкошните си коси за благородна кауза.

 

Лауреатите на наградата RESPECT 2017 си тръгнаха с подаръци от Ouzo Plomari и невероятни книги от АMG Publishing. Разкошни играчки от АМЕК Тойс получиха момиченцата, дарили косите си, Иво Христов и верига дентални клиники ЕО Дент, известна със страхотната си детска клиника със сензорна зала за деца и възрастни със специфични потребности. Церемонията по връчване на наградите RESPECT се организира за четвърти път от Асоциацията на брюнетките в България. На церемонията се събра скромна, но важна за лечението на младия писател Иво Христов сума, на когото предстоят след два дни преглед в Германия и вливане на лекарство на обща стойност 15 000 лв. Който има желание и възможност, може да подари малко здраве на момчето по банков път: BG47BPBI79404078032501 - Иво Ивов Христов, или с дарителски смс – DMS IVO на 17 777
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени