Наталия Гуркова зове: Спрете да ме развеждате!

6847
05 Юни 2011, 08:40


Развежда ли се или не? Слуховете витаят край Наталия Гуркова вече няколко месеца. От три години най-красивата българка за 1998 г.  е омъжена за черногорския милионер Джордже Михалевич, с който имат и дъщеря – Джорджия.

 

Ако се вярва на хорските приказки, Наталия е посрещала 34-ия си рожден ден на 19 май като  разведена и с няколко милиона евро в джоба като обезщетение от богатия си съпруг.  

 

"Хора, моля ви, спрете да ме развеждате! Нека ви кажа каква е истината. Никога, ама никога не сме били пред раздяла. Не мога да си обясня откъде тръгват тези спекулации за развод. Искам отговорът ми да е ясен и точен – с мъжа ми имаме прекрасни отношения, които си изградени на базата на любов и разбирателство!", казва Гуркова в интервю пред "Уикенд".

 

"Джордже е много обичлив, много емоционален. Това е един от неговите плюсове. Постоянно ми показва и доказва, че ме обича. Ние сме заедно от 7 години и половина. Самият факт, че двама души са двойка толкова време, е показателен за отношенията им. Още повече, че плануваме да увеличим семейството си! Имаме желание за второ дете. Ако е рекъл Господ, ще се случи".

 

Бракът между Гуркова и Михалевич не е подсигурен с предбрачен договор. "Аз съм твърдо против подобен род споразумения. Когато любовта е истинска, тя не трябва да бъде обвързвана с някакви уговорки. Любовта трябва да бъде безусловна, по този въпрос и двамата сме на едно и също мнение".

 

"Пак казвам, аз не мисля нито за раздяла, нито за разводи. На този етап се чувствам щастлива. Смятам, че особено когато двама души имат дете, трябва да имат и брак. Аз съм израснала в здраво семейство, в което съм получавала обичта на родители си. Искам същото да дам и на моите деца. В този смисъл съм консервативна. Бракът не е една отживелица, напротив. Ако е с правилния човек, дори е нещо много хубаво". 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
прелестна е
преди 6 години
0
Много я харесвам!Българската Джоли,но сто пъти по-красива от онази невротична кльоща!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени