Наталия Симеонова окраде Миглена Ангелова

4662
15 Март 2013, 12:00


Истинска война се вихри между Наталия Симеонова и Миглена Ангелова, научи HotArena.net. Водещите на „Предай нататък” и „Открий себе си” са в люта битка за гости и дори си крадат такива.

 


Първа удар нанесла Наталия Симеонова, която се свързала с болно от рак момиче. Водещата веднага се навила да заснеме историята му, но когато се срещнали девойката обяснила, че вече се е договорила с екипа на Миглена Ангелова.

 


Бившата съпруга на Денис Ризов обаче твърдо решила, че ще надвие колежката си в борбата за рейтинг. Хора от екипа на „Предай нататък” дори убеждавали момичето, че няма смисъл да се занимава с Миглена Ангелова, защото целта на нейното предаване не е да помага героите си, а само да представя историите си.

 


От своя страна Наталия и екипът й били готови да помогнат по всякакъв начин на момичето. Което наклонило везните в тяхна полза.

 

В крайна сметка Симеонова успяла да спечели, заради което набързо си спечелила люта врагиня в лицето на мадам „Искрено и лично”. Миглена Ангелова се е заканила да й върне номера тайно и да излъчи историята в същия ден, в който я планира и Симеонова, за да провали предаването й, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени