Наум Шопов изоставя медицината! Звездата от „Откраднат живот” нямал време да учи за докторските изпити в университета

1610
27 Април 2017, 14:37


Младият Наум Шопов е на път да забрави, че ще става лекар, и ако все пак се дипломира, да сложи тапията в рамка за вечни времена и никога да не я използва по предназначение, узна HotArena.

 

 

На звездата от „Откраднат животвсе повече му харесвало да е актьор и в последно време всичките му университетски преподаватели  започнали да се чудят защо изобщо се е хванал да учи медицина, писа „Уикенд“.

 

 

Кръвта вода не става, е най-често използваният коментар по адрес на Наум Шопов-внук. Момчето още преди повече от пет години било категорично пред баща си Христо и дядо си, чието име носи и който все още бил жив, че смята да се разграничи от актьорската професия, независимо че всички други в семейството му я упражняват.

 

 

Той бил сигурен, че иска да стане лекар. Родата приела с мощно одобрение неговото решение, макар че още от люлката готвели Наум-джуниър за звезда и го изпращали на уроци в най-реномираните актьорски школи в София.

 

 

Оказва се обаче, че решението на младия Шопов или не е било сериозно, или не е било окончателно, защото в момента той напълно бил изоставил медицината, за да се посвети на ролята в „Откраднат живот”.

 

 

За разлика от състудентите си, които залягат над книгите и учат денонощно, младият Шопов в последно време само се правел на лекар пред камерите, но нямал време за истинска подготовка за тази професия. Снимачният му ден продължавал средно по 12 часа, закъснения не се допускали, често репликите за деня се подавали предната вечер и се налагало да се учат по цяла нощ, така че графикът му бил плътно зает с ролята на доктор Борис Тасев.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени