Не е за слаби нерви! Ал Пачино се освини! (Покъртителни снимки)

2288
05 Юли 2016, 10:58Холивудската легенда Ал Пачино успя да хвърли в потрес дори и фотографите. Актьорът от „Кръстникът” е качил над 15 килограма, само за една година, видя HotArena.


Папараци успяха да щракнат 76-годишния актьор пред театър „Мача” малко преди новата му постановка. Освен, че успя да възмути обществеността с новия си външен вид, Пачино също така потресе и с облекло — сакото и панталона му очевидно не му бяха по мярка, а ризата се пукаше по копчетата.


Само за една година актьорът се е запуснал още повече и сериозно притеснява почитателите си относно това, как изглежда. Други решиха, че това не може да е истинското му облекло, тъй като в театъра актьорът играе роля на невероятен дебелан.

И смятат, че това е всъщност сценичен костюм.


При всички положения обаче Пачино има проблеми с теглото, а за това свидетелства и факта, че ден по-късно фотографите го хванаха в компанията на 39 години по-младата му колежка Лусила Сола.


Брюнетката носеше бяла рокля, а той бе нахлупил шапка над тъмния си костюм. Но предвид това, че придружителката му се усмихваше, не изглежда да имаше проблем с килограмите му.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени