Не е за вярване! И Енрике като Алисия, пее с едни и същи дрехи (СНИМКИ)

https://hotarena.net/lubopitno/ne-e-za-viarvane-i-enrike-kato-alisiia-pee-s-edni-i-sashti-drehi HotArena.net
Не е за вярване! И Енрике като Алисия, пее с едни и същи дрехи (СНИМКИ)

5 години Енрике Иглесиас пее с едни и същи дрехи, видя HotArena.

Енрике Иглесиас има твърд и консервативен вкус по отношение на новостите в облеклото, забелязаха бдителни негови фенове. Певецът се появи на концерта си в „Арена Армеец“ преди дни с абсолютно същия суичър, шапка и синджир като на предишния си концерт на открито в България, който бе преди цели 5 години (на снимката).

\"\"

Справка показва, че с този екип той се е появявал и на концерт в Мароко през 2013 г., пише „Всеки ден“.


7 Коментара

emi

преди 8 години

защо този сайт е обсебен от Алисия. Видимо е, че имат лично отношение срещу нея, но защо?

Коментирай

каква злоба , какво чудо!

преди 8 години

Колко сте смешни,та чак жалки! Kогато вляза vвляза в този сайт винаги чета някакви абсурдни измислени пошли и неграмотни статиики за този или онзи, като едни лица се представят за велики, други с повод и без повод намесвате името им във всяка статия с цел оплюване. Кому е нужно това? Не минало и веднъж да не намесите името на тази жена с какви ли не мъже и имена и се правят какви ли не долни писания. По-спокойно ли спите така и дали хляба вие по-вкусен? Какви са тези злобни , отмъстителни души в този сайт и не само? Що за хора сте , продали душите си на дявола, който ще ви отвлече в пъкъла! Дано ви се връща в десеторен размер тази омраза и лошотия! Един бави, но не забравя!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Те, ако имаха страх от нещо или пък съвест, нямаше да се продават толкова евтинко. Не ги търси с тези излияния. Гладът е по-силен от тока. С тях не можеш да се разбереш с добро. Плащаш си и те възхваляват. Но те са по-добри в оплюването, все пак са злобни и в червата като тяхната шефка.

Коментирай

Haide pak sme[ki

преди 8 години

Пука му на Енрике какво пише някакъв циркаджия в БГ. Сигурно има пари да си сменя парцалите по 100 пъти на ден...обаче на автора не му ли минава през ума, че има и по-важни неща. И като се замисля, да не би авторът да е Николета? Дрехи, Алисия на едно място...

Коментирай

А сети се!

преди 8 години

А познай ти защо! Защото е тъпа, грозна, стара, ниска, несъраъзмерна, големоглава, алчна, злобна, комплексирана, набръчкана, мазна, противна...още искаш ли???

Коментирай

най-новата песен на Цвети Янева

преди 8 години

Търпях като си идваш в три уморен и пил - видимо изневерил. Търпях те и самичка спях, и нещастна бях - а при други си бил. Сега и ти ще ме търпиш, много ще боли само да се прибереш. От него още въздухът вкъщи е горещ, днес на теб ще ти се иска да умреш. Ще ти се иска да умреш. К*чка съм сега - така ли? Кучетата знаеш ли, не лягат до човек да спят, на когото не държат. И аз да бях момче ми казваш, щях да ти изневеря. Всички правите така егото пред любовта. Сладко ли ти е? =========================================================== Сякаш ми звучи адресирана към някой и някоя тази песен. А, на вас? Оооо, Шиши, пак сгази лука! Ами сега, дали кучката ще отиде да легне до теб, както Цвети или само ще си кихаш пожизнено, като поп. ха ха ха

Коментирай

блаа

преди 8 години

Шиши няма как да ѝ плаща на тази за нещо друго освен секс, особено ако Цветелина знае. По-скоро и той я мина да се отчете, но и това не е сигурно. Мечтите винаги остават и са безплатни - това до Никито.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.