НЕ Й ОСТАНА ДЛЪЖЕН! Виж как Ласкин ЗАХАПА Мариана Попова

3000
14 Октомври 2012, 15:42


Войната между актьора и певицата продължава

Спорът между Иван Ласкин и Мариана Попова продължава. След като вчера певицата изцепи, че актьорът е „масова безредица“, артистът избра още по-колоритен начин да се заяде с нея. "Мариана е крива квадратна джука!", изцепи в прав текст Ласкин. С което даде да се разбере, че няма да стане приятел с нея.

Ласкин пак захапа Мариана
Ласкин пак захапа Мариана

Поредната идея на певицата да създаде интрига срещу него е на път да се провали тотално. Изпълнителката се опита да насъска жените в Къщата срещу Ласкин, който от своя страна започна да настройва мъжете срещу нея. Първо пред Фънки, Юлиан и Николай, актьорът призна, че Мариана, никак не му е симпатична. Сега и останалите мъже в къщата са включени в интригата, пишат от vipbrother.bg

"Не е читава работа, чак се чудя как има приятели в музикалните среди", коментира Ласкин и пред Багата. Дочул коментарите по свой адрес, актьорът не пропуска случай да захапе певицата. Цветистият език на Ласкин изненадващо щади синоптичката Никол Станкулова, с която преди време се заяде.

Артистът дори нарече красавицата „готина“, а останалите „гарги“. Особено настъпателен актьорът е към Мариана Попова. Между двете звезди в Къщата постоянно възникват стълкновения откакто Ласкин хвана певицата да се преоблича. Напрежението между двамата все повече ескалира. Остава да видим дали ще прерасне в грандиозен скандал или физическа саморазправа.

Източник: kliuki.bg

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени