НЕ ИЗДЪРЖАХА! Люси и Камелия си легнаха ЗАЕДНО (СНИМКИ)

2403
12 Октомври 2012, 16:19


Влюбените вече не се притесняват да спят в едно легло

Край на игричките и криеницата. Люси и Камелия открито демонстрират връзката си. Само ден след като мисията им беше разкрита двете момичета вече спят в едно легло.

Люси и Камелия се събраха
Люси и Камелия се събраха

След като пазеха дистанция толкова дълго, сега двете са направо неразделни. Люси дори се намърда в леглото на Камелия и двете прекараха нощта заедно. Никой не остана шокиран или изненадан от факта, че двете делят общ матрак. Форумци дори се надяват влюбените гълъбчета да започнат да дават по-откровен израз на чувствата си.

Двете вече не се крият
Двете вече не се крият

Засега обаче подобна вероятност не се очертава и двете се ограничават само до платонични прегръдки и малки жестове на внимание. Въпреки, че се чувстват щастливи заедно, личи си, че Люси и Камелия все още се притесняват как ще приемат връзката им останалите.

Двете дори спят заедно
Двете дори спят заедно

Вниманието на съквартирантите обаче е насочено в друга посока, след като две седмици непрекъснато дебнеха влюбената двойка. Основната им цел е да изгонят Бони, която ги побърка с наглото си поведение, пишат от vipbrother.bg. В заговора се включи дори нежната и ранима Камелия, която сподели, че е възмутена от „превзетото“ поведение на Бони. Изглежда ромската перла е успяла да засегне дори мнимата принцеса, щом и тя се е настроила срещу нея.

Източник: kliuki.bg

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени