loading...
loading...

Не може да бъде!! Елен Колева спира с дъртаците

1584
19 Януари 2015, 18:00


Елен Колева шашна медиите и светското пространство с категоричното си намерение да каже край на възрастните мъже.

 

Актрисата обяви, че вече не иска дъртофелници за гаджета, а млади мъже на място, които да я приемат насериозно, узна HotArena.net.

 

„2014-а беше много тежка година. Разделих се със стари модели на поведение. Всичко старо трябваше да си отиде. Много пъти са ме предавали. Когато изпадне в тежка ситуация, човек разбира кои са истинските му приятели, а аз останах сама“, призна актрисата.

 

„Не съм срещнала още любовта на живота ми. Вярвам, че тя ще е зряла и спокойна. Ще има доверие, синхрон, без конфликти, раздели и емоции. Нямам какво да кажа за последната си връзка. Това е минало. Бях наранена, разочарована, тъжна, ядосана“, продължи с откровенията Елен, цитирана от Всеки ден.

 

Колева определи бившия си приятел Александър Найденов – Сашо Майонезата като смешник, защото я плюе и коментира из медиите. „Така той излага себе си. Трябва да запазиш достойнството си, а не да падаш толкова ниско. Ставаш евтин и олекваш. Няма да му правя безплатна реклама“, каза още тя.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени