Не прекали ли?! Биляна Йотовска се снима по монокини на плажа! (Вижте и снимки по бузки)

https://hotarena.net/intimno/ne-prekali-li-biliana-iotovska-se-snima-po-monokini-na-plaja HotArena.net
Не прекали ли?! Биляна Йотовска се снима по монокини на плажа! (Вижте и снимки по бузки)

Биляна Йотовска за пореден път събра погледите на плажа.

 

Танцьорката, която вае фигура с часове потене във фитнеса, взриви нета с фото по монокини, пише HotZona.bg.

 

На кадрото се вижда как хубавицата се е опънала на плажна хавлия, само по монокини, събирайки погледите на летовниците. А прелестите си е скрила по оригинален начин – с ваденки върху тях.

 

В социалните мрежи за пореден път полудяха и заявиха, че моделката притежава най-красивото тяло у нас. Хранителният и тренировъчният й режим я превърнаха във втората Синди Крауфорд, а желаещите да се сдобият с нейната фигура са стотици.

 

Съдейки по плажните й снимки, сме склонни да се съгласим. Освен нашумялата снимка по голи силикони обаче, ние попаднахме на още подобни горещи фотоси.

 

Вижте фотосите в галерията ТУК и прецените сами.

5 Коментара

www

преди 8 години

Не жена,а женище........ще ме прощавате!На фитнес маняците и тези със спортна кариера,може да им е перфектна,но аз лично......абе много ми е конеста! Занимавам се с бодибилдинг,и знам че всичко трябва да е с мярка,особено при дамите!Тя се готви и блъска за състезания и престиж,чудесно,а като спре..... О все пак и желая много успех!

Коментирай

idioti

преди 8 години

Taq prekalila,ama onaq deto postoqnno e gola i nadupena,ne e...smehotvorno podobie na soit....na oranjevoto,vkusen li mu e zadnika. ? a ?

Коментирай

обективно

преди 8 години

Тази жена има перфектно телосложение – дълги крака, тънки глезени, изразена талия к хубави извивки, красиво оформени задни части, красиво лице, хубава коса, стегнат бюст, висока е като модел...За мен тя наистина има едно от най – хармоничните тела, просто изглежда умопомрачително! За тънката граница между красивото и прекаленият фитнес е така, ноо всеки сам да си решава.

Коментирай

още по-обективно

преди 8 години

Какъв ти бюст? Това не са нейните гърди, а изкуствено поставени такива, а и това дали един бюст ще е стегнат или не, не е въпрос на лични заслуги, а си е само и единствено ген. Би трябвало да го знаеш, след като си жена, но сигурно си нямаш работа с никави гърди, та затова не знаеш. Иначе тялото й на мен като мъж не ми харесва. Приятелката ми например я харесва (в тяло!), но не споделям мнението й и не ми е женствено тялото й, за в лице пък да не говорим. И как си личи, че си жена. Мъжете изобщо не гледаме такива глупости като глезени. Само вие си мислите, че ни интересуват.

Коментирай

Wtf???

преди 8 години

Преди изглеждаше чудесно, сега не! Прекалила е с тея мъжки мускули, не остана и помен от предишният и сексапил и красота. Наистина е доста загрубяла , може да мине за мъж с подходящата прическа:))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.