Не пускат в Америка гаджето на Преслава - имал криминално досие! Отказаха му виза и умира от яд, че не може да отиде с нея на турне в САЩ

https://hotarena.net/laifstail/ne-puskat-v-amerika-gadjeto-na-preslava-imal-kriminalno-dosie-otkazaha-mu-viza-i-umira-ot-iad-che-ne-moje-da-otide-s-neia-na-turne-v-sasht HotArena.net
Не пускат в Америка гаджето на Преслава - имал криминално досие! Отказаха му виза и умира от яд, че не може да отиде с нея на турне в САЩ

Преслава ще се раздели принудително за две седмици с гаджето си Павел Лазаров, научи HotArena.

 

Едрогърдата фолк бомба от Добрич заминава следващата седмица за турне в Америка, където ще изнесе серия от концерти в САЩ и в Канада.

 

Преслава ще изкара около 100 000 долара от презокеанското си турне, което стартира на 22 септември в Атланта и ще завърши в началото на октомври в Кейл Код, щата Масачузец. Дивата ще изнесе концерти за българската общност и в Лас Вегас, Чикаго и Флорида, както и в канадския гранд Торонто, където живеят хиляди български емигранти, съобщи „Уикенд“.

 

Желанието на Преслава да отлети за Америка заедно с гаджето си Павел обаче няма да се осъществи, а причината е отказана виза на татуирания здравеняк от щатското посолство.

 

Колежки на певицата от Добрич разкриха пред „Уикенд”, че за да уреди Павел с безпроблемна екскурзия до САЩ, Преслава накарала организаторите на турнето й да впишат любимия й като част от нейния екип. Въпреки това обаче американците са отказали виза на Павел, тъй като той имал обемисто крими досие в България. Според запознати, Павел е бил подсъдим за хулиганство, за нанесена средна телесна повреда, а освен това е бил разследван и за търговия с наркотици.

 

33-годишният Павел Лазаров  тази пролет се залюби с Преслава. Оттогава двамата са неразделни, като Павел присъства на всички участия на чалга звездата и на два пъти даже предизвика побои във фолк заведения от ревност към любимата си. Очевидно от американското посолство в България са преценили Павел като рисков фактор и са отказали да му предоставят виза, без да дадат обяснения от какво е продиктуван отказа им.

 

9 Коментара

Теодор

преди 6 години

Да отидат двамата там, да започнат работа в някоя верига за бързо хранене и да не се връщат в България. Никой няма да усети липсата на една гарга и гаджето на гаргата!

Коментирай

истина

преди 6 години

Най-добре ти и гаджето й да заминете за Душанбе, няма да липсват на държавата един дървен философ и един престъпник. Преслава поне някоя народна песен може да изпее като принос.

Коментирай

истина

преди 6 години

:D не ми трий коментарите , като имаш мнение и искаш да го пишеш ще си понасяш и посланията отправени към теб иначе ставаш смешен. Хотарена за това ли ви плаща, страшна работа, ходи копай някъде по ефективно ще е

Коментирай

Теодор

преди 6 години

----------------- ДО: истина ------------------ Моля, да поработите върху правописа си, нивото е на първолак, който не е ходил на детска градина. Благодаря за мнението Ви, но то не е важно за нас! И вашата некадърност, не е оправдание, за това че си мислите, че някой трие коментарите Ви!

Коментирай

До Паткана Тошо

преди 6 години

Кои сте ВИЕ, Теодоре??? Колко сте там? Вече ни е ясно, че ти никога не си сам, но все пак уточни бройката!

Коментирай

...

преди 6 години

Един път ако не отиде с нея нищо няма да й стане :D няма да я изядат нито ще я откраднат .. малко по спокойно :D

Коментирай

Теодор

преди 6 години

--------------------------------------- ДО: До Паткана Тошо ----------------------------------- Хиляди, дори стотици хиляди и скоро ще си от изчезващите видове! Хубав и усмихнат ден!

Коментирай

Грешиш! ;-)

преди 6 години

Напротив, "драги ми" паткане, Вие сте безброй много, малка цифра сте "Употребили". Опитът за "оригиналност" не Ви се получи, съжалявам Ви за което. На изчезване би трябвало да са такива, като Вас.. въпрос на вкус и предпочитание! Прекрасен ден и от мен :D

Коментирай

истина

преди 6 години

Не съм намерил, за необходимо да се старая пишейки в порнографски сайт като този, на псевдо-интелектуалец като теб. Относно коментара, да липсваше, вероятно поради безупречността на сайта не по твоя вина, сега доволен ли си :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.