Не само ние крадем! Вижте как чужди певици копират клипове и песни на Галена!

https://hotarena.net/laifstail/ne-samo-nie-kradem-vijte-kak-chujdi-pevici-kopirat-klipove-i-pesni-na-galena HotArena.net
Не само ние крадем! Вижте как чужди певици копират клипове и песни на Галена!

Читалски сигнал


HotArena
неведнъж е сигнализирала за навика на родните изпълнели да копират идеи, песни, музика и клипове от свои чуждестранни колеги.

 

Оказва се процесът е двустранен – не само ние крадем!

 

Голяма част от клипове и песните на Галена са изкопирани от други певици, твърди читател на HotArena в сигнал до редакционната ни поща.

 

„На всички стана ясно, че Яница и Илиян са копирали кадри от последния клип на Галена, но те не са единствените! Димана и Живко Добрев също са се „вдъхновили“ от клипа „Пантера“, пише почитателят на половинката на вафления бос Галин.

 

Певицата явно е идол на доста от колегите си, защото ясно се вижда, че един неин клип е копиран от четирима изпълнители до този момент.

 

Оказва се обаче, че не само българските изпълнители копират Галена. Сръбската звезда Viki Mijkovic не само направи кавър на най-големия хит за миналата година „Хавана Тропикана“ в изпълнение на Галена, но копира и клипа към песента.

 

Сръбската песен носи името „Dosadno“ и е тотално копие във всяко отношение от хит на нашата певица. 

 

Любопитно е да се отбележи, че има над 16 кавъра на песни на Галена от изпълнители от други държави, които не са платили никакви авторски права на нашенката.

 

За друга кражба, но свързана с последните колекции на линията G spot for Beyond на Галена, сподели дизайнерът Борче Ристовски в своя профил във фейсбук. Той е озаглавил снимката „Beyond and you“, като показва как някой нови български модни марки са заимствали тоалети от колекциите на него и Галена.

 

В галерията ще може да видите всички копия от проекти на Галена.

22 Коментара

.

преди 8 години

Благодаря, че сте качели статията ми! Писна ми да обвиняват само нашите певици в кражба! Галена е пример за бълтарски ицпълнител, на който песните имат кавъри и копират клиповете им! На Галена на песните има над 16 кавъра от чужди звезди! Нека се радваме, че имаме български певици на сменовно нево като нея!!!

Коментирай

Mariq

преди 8 години

Отдавна се знае че я крадат и колеги и чужвди певици........

Коментирай

Mila

преди 8 години

Bravoo bravoooo !!!! Galena im razkaza igrata

Коментирай

Райна

преди 8 години

еми ще я копират тааа че тя прави най-добрите песни и клипове..

Коментирай

Pik

преди 8 години

Гордея се с нашата поп фолк певица Галена!!!!! Тя и Алисия вдигат нивото на поп фолка с различни проекти!! Разликата е само, че на Галена са по- добри и качествени, но и двете се справят супер!

Коментирай

Вива

преди 8 години

БРАВО!!!! ГАЛЕНА Е НАЙ-ДОБРАТА!!!!

Коментирай

Geri

преди 8 години

Sega vijdam videoto na Galena! Gotin klip, hubava pesnichka, no Jennifer Lopez ima absolyutno sashtata viziya sas slanchevite ochila, sportnoto gornishte i pricheska v neyn klip. Pozite i tanzovite dvijeniya sashto sa kopirani pochti edno kum edno. Samo ne moga da se setya koe beshe parcheto na JL.

Коментирай

истината

преди 8 години

ГАЛЕНА КРАДЕ, КРАДЕ ТА СЕ ОСРА ОТ КРАДЕНЕ ЦЕЛИЯ И АЛБУМ АЗ ОТ 2011 г Е КРАДЕН ГАЛЕНА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПЛАГИАТОР В ПОПФОЛКА, А СЕГА ЧЕ СА ИЗКОПИРАЛИ ЕДНА ХАВАНА ТРОПИКАНА- ГОЛЯМ ПРАЗ , ПАНТЕРА Е КАВАР ВЕРСИЯ А ПОВЕДЕНИЕТО В ТОЗИ КЛИП НА ГАЛЕНА Е СКАНДАЛНО , зА ТОВА КЛИПА НА ПАНТЕРА Е КАЧЕН ВЪВ ВСИЧКИ ПОРНОСАЙТОВЕ КАТО ПЕВИЦА ГАЛЕНА Е ГОЛА ВОДА НА ЖИВО ПЕЕ ФАЛШИВО ИЗВЕСТНА Е САМО С ПОРНОКЛИПОВЕТЕ А 1ВИЯ В КОЙТО МЪРСУВАШЕ ВЪВ ВАНАТА Я ИСТРЕЛЯ НАПРЕД ЕТО ТОВА Е ИДОЛА НА БЪЛГАРИЯ- ГАЛЕНА ПОРНОТО ГОРДЕЙТЕ СЕ С ТОВА

Коментирай

Анна

преди 8 години

Българска певица на световно ниво??? Моля??? Нещо си се объркал/а...

Коментирай

ХаХаХа - този под мен се е осрал

преди 8 години

Може да е станала известна с клипче, но това говори преди всичко да хората, отколкото за нея. Без значение е какво прави някой, за да е известен (ако да кажем предположим, че го е направила нарочно), то няма значение, ако обществото не реагира на подобен род стимули. Това, че то реагира, доказва само, че Галена е уцелила правилната формула и в крайна сметка си е постигнала целта. И това говори зле само за нивото на обществото! Погледнете се в такъв случай какво трябва да направи някой, за да привлече вниманието ви! И не се сърдете, че е познал техниката, която ще ви въздейства. Дразнете се на себе си, че сте толкова примитивни, че правите хора известни заради това и това е, от което се интересувате! Тя няма вина, че вие с това сте я запомнили. Аз пък не я помня с това - работи страхотно, страшен професионалист, новатор, винаги различна... На мен вкусовете са ми други и нивото ми е друго, та да седна да помня кой какво правил из чаршафите и с кого. Вашите вкусове ако са низки, не мислете, че всички са като вас.

Коментирай

ХХаХа

преди 8 години

че всички са като вас. Тя е направила предостатъчно като изпълнител и професионалист и тази статия го доказва. Ако вие сте секс-маниаци и любители на мръсно бельо и интересите ви за даден човек се свеждат само до това с кого си лягал, къде и как, това излага само вас и си е ваша работа. Не го налагайте като някакъв шаблон върху всички нас, моля. Свинете в свинарника. А вие с какво ще бъдете запомнени, да попитам? Със злоба и простотия надали, а засега само там ви виждам първенци.

Коментирай

ХаХа

преди 8 години

Аз я помня с всички пъти, когато ме е изненадвала, когато е била първа на българския пазар с нещо и то в един толкова тесен пазар, където никой не купува музика и няма пари за концерти, но тя винаги се старае да изглежда на световно ниво и да представя проекти, колкото се може по-скъпи и оригинални, въпреки че публиката не може да направи рентабилни подобни проекти, но тя все пак дава всичко от себе си. Елементарните индивиди виждате елементарно нещата. Помня я, с всичките пъти, когато съм чувала нова нейна песен в дискотека и дори да не съм знаела отначало, че е нейна, винаги ме е грабвала страхотно от първо слушане, помня я с всичките й хитове и като единствената най-оригинална певица от 6-7 години насам в България. Няма друга, която да е направила толкова много хитове като нея. Ти сигурно ако видиш гаджето си, че пикае (Нещо толкова естествено и което всички правят) ще кажеш - ей с това ще те запомня, а не с това какъв човек е, какво прави за теб или с хилядите пъти, които те е накарало да се чувстваш добре. Еми ето пак стигаме до там - нивото! За това, че ти си прост и елементарен, никой не ти е виновен.

Коментирай

ХаХа

преди 8 години

да се чувстваш добре. Еми ето пак стигаме до там - нивото! За това, че ти си прост и елементарен, никой не ти е виновен.

Коментирай

.

преди 8 години

Бягай бе хейтърче!!!!

Коментирай

Nina

преди 8 години

Единствената певица достойнна за световния пазар!!! Най-добрата е!!

Коментирай

FUCK IT

преди 8 години

Вие е изкарахте бахти оригиналната ?! :D :D стегнете се малко...тая,която стана известна не с талант или визия а с аматьорското си порно...ааайде моля ви се! Тези пози и дрехите ги мисли цял екип ,които са похвала те ...а тази е нищо! Едно лице ,продукт/на д-р Енчев/ -нещо повече!!!

Коментирай

FUCK IT

преди 8 години

..нещо повече да кажа само.... ако не е мъжът и да налива пара в нея...тази щеше да продава домати и краставици на пазара!!!

Коментирай

:)))

преди 8 години

Всеки е това, което е днес, заради хората, които е срещнал в миналото си. Никой не става сам звезда, просто защото го е поискал, без да е срещнал определени хора в живота си и без да се е озовал на правилното място в правилния момент. Сега и за това ли ще я съдим? И Риана ако не беше срещнала Джей Зи, нямаше да е Риана. И Лейди Гага ако не беше имала късмет да я чуе еди кой си си и да я открие, също нямаше да я знаем. Много простоват коментар. А това ти с какво избираш да запомниш хората, говори само за теб и твоето ниско ниво. Не е като да не прави нищо и да не работи и да няма с какво да се помни. Просто ти помниш каквото ти изнася и в каквото се ограничават жалките ти интереси.

Коментирай

:))

преди 8 години

Mнoгo зaĸъcняxтe днec c ĸoмeнтapa зa мъжa й. Зaщo нe ocтaвитe мъжa й нa миpa? To и ти нямаше днес да дракаш тук, aĸo нe ce бяxa чyĸaли мaйĸa ти и бaщa ти или aĸo мaйĸa ти нe ce бeшe oзoвaлa в oпpeдeлeн дeн нa oпpeдeлeнo мяcтo, или aĸo бaщa ти нe бeшe cĸъcaл тoчнo пpeди тoвa c дpyгaтa cи пpиятeлĸa, нямaшe ниĸoгa дa ca зaeднo. Или aĸo в дeня нa зaпoзнaнcтвoтo им бaбa ти бeшe зaдъpжaлa мaйĸa ти вĸъщи дa й пoмaгa c пpaнeтo и т.н. и т.н. Tи cepиoзнo ли иcĸaш дa зaвлeчeш paзгoвopa нa тaĸoвa нивo? Kaĸвo знaчeниe имa ĸaĸви oбcтoятeлcтвa ca дoвeли дo нeщo? Taм ли e чoвeĸa днec? Taм e. Toлĸoвa.. Tъпo e ceгa дa миcлим ĸaĸвo щялo дa cтaнe AKO... Toвa нe e "apгyмeнт" зa нищo, нo cи твъpдe тъп, зa дa гo paзбepeш. Какъв смисъл има да се мисли изобщо какво е щяло да стане АКО? ТИ СЕРИОЗНО ЛИ???

Коментирай

djidjibidji

преди 8 години

галена е курва номер едно ...толкова гнусна и отвратителна се показа в порноклипа че какъвто и клип да пусне си остава парцала от ваната

Коментирай

j

преди 8 години

Парцал и курва е майка ти, че е създала такова злобно изчадие!!

Коментирай

..

преди 8 години

Единствената певица, която мога да слушам от поп фолка! Другите са пълен боклук!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.