НЕ СЕ КРИЕ! Ето КОЯ сваля Валери Божинов! (Вижте КАКВО му каза+СНИМКИ)

7267
07 Октомври 2013, 17:00


След като бе потвърдено и от съпругата му, Валери вече свободен мъж и мацки го дебнат отвсякъде, разбра HotArena.net.

 

Футболистът е един от най-желаните мъже в България. А сега, когато вече е ерген, макар и без документ, акциите му сред жените скочиха двойно.

 

Спортистът получава куп комплименти от дамите на страницата си във Фейсбук, но освен това някои си позволяват директно да  го свалят.

 

Неговият добър приятел журналистът Георги Неделчев публикува линк на стената му в социалната мрежа, с новината, че Валери е спасил човешки живот.

 

Той е подкрепил статията с послание, с което иронично обхваща и медиите: „Браво бе, и подвизи вече вършим. Това да не е някоя постановка на „Господарите“ или Крум? Ти не беше ли онзи, който излиза от чалготеките?“.

 

Вероятно Неделчев счита наградата „Златен скункс“ за неуместна и се опитва да защити приятеля си Божинов.

 

И сега най-интересното – Гентиана Халити е коментирала публикацията със закачливите думи „Стига, че съм на ръба да зарежа боксьорите и да се влюбя!“.

 

Футболистът не е отговорил на написаното, но негов приятел е побързал да свали Халити на земята и да й покаже, че няма шанс: „Травеститът Гентиана прочете в пресата, че Николета и Валери са разделени и оттогава не се спря. Чакай и аз да се пробвам, каза си тя, туко виж ме изкарат новата на Валери. Бива ли да си толкова проста бе? От такива неориентирани и неуспели жени родината ни е в това положение. За боксьорите какво да кажа – освен, че нямат вкус!“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени