Не се плаши от селска работа! Емануела пренася дърва на село, прекопава градинката, затваря зимнина

4211
17 Август 2015, 11:14


Фолк певицата Емануела ще помогне с пренасянето на дърва на родителите си следващия уикенд, научи HotArena!

 

Майката и таткото на певачката живеят в околията на София – село Световрачене, и известната им щерка редовно хвърля котва при тях, за да ги види как са и да отметне малко домакинска работа, хвалят я съседи, пише „Всеки ден“.

 

Очевидно Емануела е сред малкото чалга диви, които славата не успя да промени, коментират приятелите й. Напук на звездния си статут и лъскав начин на живот, кръшната звездата си е все същата, каквато познатите й я знаят още преди песните й да оглавят класациите.

 

Емануела е помощ за майка си и баща си и без грам срам отмята селска работа в Световрачене. За идния уикенд семейството е планувало да зареди мазето с дърва, тъй като зимъска старците се топлят с печка на дърва. „Няма да пренеса 5 кубика сама с двете си ръце, но все ще съм им от помощ“, споделя изпълнителката.

 

Емануела оборудвала родителите си с климатик още в зората на кариерата си, но хората обичали да се топлят до печката, заради което предпочитали да я пълнят с дърва и чистят, вместо да цъкат копчето на електричеството.

 

Колкото и пари да им давам, те все ги икономисват и пазят за черни дни. Мъча се да ги улесня с каквото мога, но те искат да си живеят постарому, когато сами са се борили с всичко. Майка ми и баща ми са съвсем нормални и трудолюбиви българи от средната класа“, горда е с родителите си певицата.

 

Освен с помощта за пренасянето на дърва, Емануела без проблем бърше и чисти прозорците в къщата, а когато се налага, хваща и мотиката, за да прекопае зеленчуковата градина. Певицата е спец и в затварянето на зимнина, а с миенето на буркани на селската чешма се справя отлично.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пак измислени статии
преди 2 години
0
Емануела е от Сеславци, а не от Световрачене-първото, второто-че няма значение от къде е човек, за да бъде прост.А за статията нямам думи, това не е журнализъм , а жалък опит за внимание към запустелия ви сайт, само безмислени "новини".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емилия змията, така и викали на прякор
преди 2 години
-5
Месторождението и местонахождението и нямат нищо общо с другото. Тя просто е една долна жена , злобарка, с много комплекси и изключително отмъстителна. Затова и мъж няма да завърти и семейство. Само ще ражда от всеки по пътя.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ина
преди 2 години
-2
Какво значи " какво като е от село" ... Всъщност кой е казал, че хората от село са от някакво по-долно качество? И с какво? Че децата им са научени на труд и дисциплина, че не са виждали дрога, че живеят природосъобразно, че пазят българските традиции, нещо, което в града не може да стане. Алисия прави същото, и снимки имаше от селския си имот при родителите си, и много от мас имат селски имоти. Това е богатство, не мизерия!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
-
преди 2 години
-12
И какво като е от село ? Вие сте много злобни хора ! Жената е постигнала много и е много похвално че помага на родителите си ! Не знам защо всичко се опира до Алисия и Николета ..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
какво за теб означава думата " злоба". Упортребявай думи, които са ти ясни по значение
преди 2 години
-3
Това, че е от село няма нищо лошо, напротив! Много хора и личности от селата са станали велики имена в световен мащаб. Въпроса е в това, че какво е постигнала "много" в живота си? Много пъти се е женила и развеждала, много пъти е стигала и са я оставяли пред олтара, с много мъже е преспала в досегашния и живот. Знаят се, да не говорим за незнайните. Е, и какъв пример може да бъде тази тъпа, необразована, елементарна, злобна и много отмъстителна жена? Освен да я подмина с безразличие!
1
преди 2 години
-16
Емануела си е такава. Народен човек. Не е като други хай "дами", които бързо забравиха, че са ползвали външен кенеф във Вакарел и са рязали салам и сирене в Дружба.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
jenn
преди 2 години
-5
Емито не е народен човек, тя си е проста селянка, която интригантства открито, нищо не я притеснява нея. Пък затварянето на зимнина и пренасянето на дърва голямо геройство ще да е...
до 1- нещастница!
преди 2 години
-4
Абе, много си злобна ,бе жена! Навсякъде без повод и с повод намесваш името на Алисия. А в статиите за нея си под всеки коментар . Каква е тази обсебеност? Тя е от Вакарел и какво намираш лошо в това, за да го споменаваш под път и над път и навсякъде? Но, е постигнала много в този живот . Ти какво си? Ти, да не би да си от Париж? Нещастнице!
ваня
преди 2 години
-7
тя е от село и затова е селянка. Никога никои няма да я приеме на сериозно като примерна, сдържана, изискана жена, която трябва да дава пример на децата си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени