НЕ СЕ ПОНАСЯТ! Хилда Казасян обиди Милица Гладнишка! (ПОДРОБНОСТИ)

4739
01 Април 2014, 13:00


Актрисата от „Етажна собственост“ Милица Гладнишка е обявила война на своята колежка в журито на „Като две капки вода” Хилда Казасян. Двете не се понасяли въобще и със своите непрестанни заяждания изнервяли целия екип на предаването. Ненавистта между двете дами е от години, но проличала чак в първото издание на имитационното шоу, научи HotArena.net.

                             

В първия сезон на „Капките“ Хилда даваше най-ниски оценки на Милица и често-често коментираше доста злостно надномерното тегло на Гладнишка.  Актрисата пък подминавала забележките на Хилда с демонстративно  презрение. „Въобще не ме интересува какво мисли и казва”, отсече миналата година Милица.

 

Войната между тях обаче станала нетърпима, откакто седнали  заедно зад банката на журито в настоящия сезон на „Като две капки вода”. Понякога, особено при рекламна пауза, се налагало Магърдич Халваджиян и компания да усмиряват разбеснелите се артистки. Между тях прехвърчали искри и зад кулисите, които били толкова силни, че „ако бяха истински огън, щяха да подпалят сцената”, коментират с ужас от чутите груби реплики хора от екипа.

 

Според клюките в светските среди, войната между Хилда и Милица има доста позорно начало. Враждата се породила преди няколко години, когато Гладнишка искала да има участие в едно от заведенията на Хилда, като намерението й било да изпълни шоу със шеги и пеене.

 

Казасян, която върти арменски ресторант и бар в столицата обаче отказала с мотива, че не може да си позволи да кани непрофесионалисти и отгоре на всичко „дебелани”, с което изказване страшно наранила Гладнишка. От тогава двете не се понасят .

 

Милица няколко пъти открито заяви, че джаз дивата се ползва с твърде голямо уважение и връзки, като дори намекна, че Хилда държи славата и успехите си единствено на своя баща,  а иначе не заслужава и половината от добрите думи, които получава.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени