Не се спря! Елен Колева обсебена от идеята да роди дете на Калин Терзийски

2718
21 Април 2016, 18:00


Елен Колева си е навила на пръста, че трябва да роди от Калин Терзийски. Актрисата толкова се била задълбочила в ролята си на поетеса, любима и муза на поет, че искала да се слее напълно с този образ, като дари своя ментор с бебе, научи HotArena.

Веднага след като романът на двамата влюбени стана публично достояние, те се разделиха, но това продължи само няколко месеца. В момента отново се развяват заедно по премиери на книги. Елен не пропуска да покаже Калин като мечка на синджир на всяко представяне на стихосбирката си „Мактуб“, която вече може да се превърне в историческа благодарение на публичните четения, които актрисата й организира вече месеци наред, пише "Всеки ден".

За напористата актриса обаче не било достатъчно просто да покаже, че отново е с Терзийски. Тя държала да докаже любовта си пред всички. За целта мислела, че е редно да го дари с бебе. „Какъв по-красив плод на една любов от дете?“, обяснявала с блеснали очи Колева в характерния си романтично-приповдигнат стил. Тя вече е на 32 години и смятала, че това е идеалната възраст да стане майка.

Самият Калин все още не бил особено ентусиазиран от идеята й да го направи баща. Той вече има голяма дъщеря и нямал кой знае какво желание за бебе. Актрисата обаче се надявала да успее да промени мнението му, защото го виждала, че е податлив и й ходи по гъза.

Майката на Елен е в истински потрес. Тя едва преживяла авантюрата на дъщеря си с алкохолизирания поет и само надеждата, че двамата скоро ще се разделят, й давала сили да продължи да живее. Ако обаче Елен роди от Терзийски, това означава, че ще бъдат свързани завинаги. Жената се чудела как да откаже дъщеря си от тази, меко казано, ексцентрична идея. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени