Не се спря! Галена слага рога на мъжа си с Илия Царски (Всичко за креватната афера + снимки)

7745
21 Юни 2016, 09:41


Галена пак стъпва встрани от правия път и слага рога на мъжа си, дочу HotArena. Певицата е била забелязана преди няколко дни в известен столичен хотел заедно с автомобилния състезател Илия Царски.

Галена и Царски си гукали като влюбени гълъбчета в заведение във въпросния хотел, който напоследък е много популярен сред всички чалгаджийки и обикновени столични бръмчалки. Двамата не давали вид да се притесняват, че могат да бъдат забелязани. Останалите в заведението дискретно се правели, че не ги виждат. За никого обаче не останали скрити нежните докосвания, които си разменяли. 

Двойката седяла на маса, на която не била сервирана никаква храна, а само питиета. След като ги допили, станали от масата и излезли от заведението, но не и от сградата. Според източниците на „Всеки ден”, най-вероятно са се качили в стая в хотела. Говори се, че аферата на Галена с Царски била изцяло за забавление. Певицата не искала нищо сериозно от връзката им.

Тя е известна със слабия си ангел и дългия списък с любовници, но по свой начин държи на официалната си половинка – Галин Атанасов, познат още като Гальо Вафлата. Поне засега пайнерката не смятала да влиза в сериозни отношения с друг.
Това напълно устройвало Царски, който също не горял от желание за сериозна връзка, но пък нямал нищо против да омачка чаршафите с красавица като Галена.

Напоследък той проявява подчертан интерес към фолк певици. Преди няколко месеца се разчу, че е вкарал в леглото си далеч по-слабо известната колежка на Галена – Дебора. Тя обаче се опита да използва връзката им, за да вдигне обществения интерес към себе си и по този начин да гради кариера.

По информация на „Всеки ден”, певицата е плащала на пиарката си да измисля слухове за отношенията й с Царски, само и само да дава поводи на медиите да пишат за нея. Освен това се опитала да го цеди като личен спонсор, възползвайки се от парите му. Това изнервило автомобилния състезател и той скъса с Дебора по бързата процедура.
С Галена обаче нещата стояли по съвсем различен начин. Тя не искала нито пари, нито публичност, а единствено забавления. Според колежки на певицата, мъжът й вероятно знае за аферата й, но отдавна се е примирил с приключенския й нрав. Двамата от години си слагат рога един на друг и живеят в отворена връзка. Техни познати дори смятат, че това дори помага на семейните им отношения.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
Преди 1 година
-9
Вие сте малоумни! Нали се сещате, че ако дори 1 път са я мидяли с някой веднага ще я снимат. От това жалко сайтче и измисляте по 1000 изневери, но без никакви доказателства. Е как става това? От всичките и преписани изневери поне 1 снимка да нямате.. Не е ли жалко да продължавате с глупостите? Жалък сайт!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
z
Преди 1 година
-6
Видял я е Тодор, който се движи с Весо Фена. Разказа случката в клипчетата, които пуска.
Ани
Преди 1 година
-4
А къкъв е Тодор, че някой да му вярва? Точно този психопад ако беше видял нещо щеше да снима веднага. Подсъдно е да се изричат такива лъжи за хората. Много ще ми е смешно ако бъде осъден този малоемник, коъто няма доказателства за думите си от Галена и Галин. Даже с удоволствие ще им пратя клипа и фейсбука му, за да се наслади този на сладствието от лъжите си!
Истината
Преди 1 година
-1
Как какво, кара ферари
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
Преди 1 година
-1
Много е противен този. Какво му харесват чалгарките?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени