Не се спря! Галена слага рога на мъжа си с Илия Царски (Всичко за креватната афера + снимки)

https://hotarena.net/laifstail/ne-se-spria-galena-slaga-roga-na-maja-si-s-iliia-carski HotArena.net
Не се спря! Галена слага рога на мъжа си с Илия Царски (Всичко за креватната афера + снимки)
Галена пак стъпва встрани от правия път и слага рога на мъжа си, дочу HotArena. Певицата е била забелязана преди няколко дни в известен столичен хотел заедно с автомобилния състезател Илия Царски.

Галена и Царски си гукали като влюбени гълъбчета в заведение във въпросния хотел, който напоследък е много популярен сред всички чалгаджийки и обикновени столични бръмчалки. Двамата не давали вид да се притесняват, че могат да бъдат забелязани. Останалите в заведението дискретно се правели, че не ги виждат. За никого обаче не останали скрити нежните докосвания, които си разменяли. 

Двойката седяла на маса, на която не била сервирана никаква храна, а само питиета. След като ги допили, станали от масата и излезли от заведението, но не и от сградата. Според източниците на „Всеки ден”, най-вероятно са се качили в стая в хотела. Говори се, че аферата на Галена с Царски била изцяло за забавление. Певицата не искала нищо сериозно от връзката им.

Тя е известна със слабия си ангел и дългия списък с любовници, но по свой начин държи на официалната си половинка – Галин Атанасов, познат още като Гальо Вафлата. Поне засега пайнерката не смятала да влиза в сериозни отношения с друг.
Това напълно устройвало Царски, който също не горял от желание за сериозна връзка, но пък нямал нищо против да омачка чаршафите с красавица като Галена.

Напоследък той проявява подчертан интерес към фолк певици. Преди няколко месеца се разчу, че е вкарал в леглото си далеч по-слабо известната колежка на Галена – Дебора. Тя обаче се опита да използва връзката им, за да вдигне обществения интерес към себе си и по този начин да гради кариера.

По информация на „Всеки ден”, певицата е плащала на пиарката си да измисля слухове за отношенията й с Царски, само и само да дава поводи на медиите да пишат за нея. Освен това се опитала да го цеди като личен спонсор, възползвайки се от парите му. Това изнервило автомобилния състезател и той скъса с Дебора по бързата процедура.
С Галена обаче нещата стояли по съвсем различен начин. Тя не искала нито пари, нито публичност, а единствено забавления. Според колежки на певицата, мъжът й вероятно знае за аферата й, но отдавна се е примирил с приключенския й нрав. Двамата от години си слагат рога един на друг и живеят в отворена връзка. Техни познати дори смятат, че това дори помага на семейните им отношения.

5 Коментара

1

преди 7 години

Много е противен този. Какво му харесват чалгарките?

Коментирай

Истината

преди 7 години

Как какво, кара ферари

Коментирай

Ани

преди 7 години

Вие сте малоумни! Нали се сещате, че ако дори 1 път са я мидяли с някой веднага ще я снимат. От това жалко сайтче и измисляте по 1000 изневери, но без никакви доказателства. Е как става това? От всичките и преписани изневери поне 1 снимка да нямате.. Не е ли жалко да продължавате с глупостите? Жалък сайт!

Коментирай

z

преди 7 години

Видял я е Тодор, който се движи с Весо Фена. Разказа случката в клипчетата, които пуска.

Коментирай

Ани

преди 7 години

А къкъв е Тодор, че някой да му вярва? Точно този психопад ако беше видял нещо щеше да снима веднага. Подсъдно е да се изричат такива лъжи за хората. Много ще ми е смешно ако бъде осъден този малоемник, коъто няма доказателства за думите си от Галена и Галин. Даже с удоволствие ще им пратя клипа и фейсбука му, за да се наслади този на сладствието от лъжите си!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.