Не си поплюват! Ирина ражда второ дете на Иван, той я гледа като принцеса

https://hotarena.net/laifstail/ne-si-popliuvat-irina-rajda-vtoro-dete-na-ivan-toi-ia-gleda-kato-princesa HotArena.net
Не си поплюват! Ирина ражда второ дете на Иван, той я гледа като принцеса

Опосумът Иван очаква втора рожба от любимата си Ирина Тенчева, разбра HotArena.


Телевизионерът Иван Христов не може да си намери място от щастие, че ще става баща за трети път. Скоро след като се роди синът му Самуил, той научил радостната вест, че още един негов наследник е на път.


Двамата с Ирина въобще не си поплюват! Първоначалното вълнение обаче бързо се трансформирало в размисли и страсти как ще смогва с голямото домочадие, което се заформя. Водещият се е взел в ръце и е готов да даде всичко от себе си за жена си и децата си.


През март 2015 г. Тенчева роди малкия Самуил. Той е втора рожба за Иван, който има 12-годишна дъщеря Ава от Вихра Петрова, с която се разделиха заради Ирина. За нея път това ще е четвърто раждане и освен Самуил има момче и момиче от първия ви брак.


Така телевизионното семейство съвсем спокойно може да си спретне една детска градина в дома си в Драгалевци, който Христов купи наскоро, за да им бъде широко, пише „Ретро“.


„Ирина обожава децата и нищо чудно, че е решила пак да стане майка“, коментират колеги на двамата от БТВ. За решението е спомогнал и фактът, че Иван е влязъл в ролята на баща-мечта и полага неимоверни усилия да я отменя в грижите за Самуил.


Така освен за прехраната и високия стандарт на живот, той успява да осигури сигурност на Тенчева и по отношение на отглеждането на отрочетата им. Преди да усети стягането на семейния хомот около врата, Иван бе засичан предимно в нощни заведения, където безгрижно надигаше чашката до зори.


Днес папараците го улавят предимно в супермаркетите, където се грижи за осигуряването на прехраната на домочадието. След работа се прибира веднага вкъщи, за да се наслаждава на домашния уют, а грижата за децата му доставя истинско удоволствие. Надяваме се само поне у дома да не е постоянно на телефона…


„Глези Ирина като принцеса и не само работи, но е поел куп домашни задължения, за да я облекчи и да й остане време да възпитава децата. Любовта им е като филм”, категорични са близки до двойката.

 
Снимки: \"Ретро\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"

14 Коментара

Ева

преди 8 години

Тая, като крава за разплод.

Коментирай

наблюдател

преди 8 години

супер двойка са .Дано са щастливи с многобройната си челяд. Добре , че Иван се отърва от малоумницата вихра, че да заприлича на човек !

Коментирай

Mila

преди 8 години

ami kato ne stavaa nishto drugo ot neia? Hem prosta, hem zlobna, hem s pretentsii. vodeshta mi bila- kokoshka oskubana, samo kudkudiaka!

Коментирай

преди 8 години

И вземайте пример от тях! Семейства, които разполагат с добри доходи не да си купуват поредната скъпа кола, която един ден ще изхвърлят, и да купуват компютри и всякаква техника на единственото си отроче, а да му създадат две-три братчета и сестричета, с които да си играе и да се учи на отговорност към другите.

Коментирай

Тинка

преди 8 години

Имах една съученичка Зюмбюлка на времето /Зюлбие май, преди да я прекръстят/. И тя тъй, роди на един мъж 2 деца, после си ги взе, отиде при друг и там 2 деца – същата работа. Много ми напомня за нея тая история.

Коментирай

???

преди 8 години

И какво от това не разбрах...кой колкото иска , толкова деца ще ражда...това е похвално, не е престъпно...

Коментирай

пак Тинка

преди 8 години

А, и Зюмбюлка отиде при свободен мъж, без съпруга, не изгони жена и дете на улицата!

Коментирай

pinko

преди 8 години

Много лоша жена.

Коментирай

sme6na ,jalka Hristinka

преди 8 години

Тинка, Христинка... в мангалско училище ли си учила ? каква е тази Зюмбиль

Коментирай

az

преди 8 години

skoro shte go tresne kriticheskata i pak shte trugne po kurvi

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

И кога го видя,да прилича на човек!

Коментирай

ah

преди 8 години

ako towa e vqrno-pozdravleniq ! Kamilite neka si pluqt, te zatowa sa kamili!

Коментирай

ех

преди 8 години

Създадоха здраво семейство, много готини !

Коментирай

kukurigu

преди 8 години

Pfu! Melodrama sladnikava s kurvenski privkus! Ah, kakoi surpriz!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.