Не спира да трупа бройки! Тачо залюби и Деси Цонева! (Подробности за аферата)

4166
15 Януари 2015, 13:00


Стефан Манов – Тачо бързо-бързо забрави за Жени Калканджиева и върти гаджета на поразия, узна HotArena.net.

 

Запознати с бохемския живот на плейбоя твърдят, че последното му завоевание е Деси Цонева. Телевизионерката наскоро скъса с приятеля си – богатия американец с еврейски корени Зак Коен, и сега е готова за нови сърдечни приключения. „Тачо е полудял. Влюбен е в Деси като ученичка, преследва я, през вечер са по разни сумрачни клубчета, където я натиска с влажен поглед”, издаде информаторка пред „Уикенд“.

 

Проверката ни показа, че преди ден героят от „ВИП Брадър” е поздравил във фейсбук внучката на Коста Цонев с парчето на Деси Слава „Моето зайче”. „Рефренът „Ще те наричам „моето зайче”, но от емблема на „Плейбой”! Щом си ме направил твоя, знай, че трябва да си мой”, й го пее на ухо, пък тя се разтапя от кеф, работата вече е сериозна”, вдига рамене блондинката.

 

Публичната свалка и намеците, че се пече нова светска двойка обаче изнерви блондинката, която постна на стената си гневно съобщение, че сериозно обмисля да изтрие профила си в социалната мрежа. Нашата читателка призна още, че откакто е далече от властната си съпруга Жени, с която в момента са в развод, Стефан се разпасал като пиян калугер и върти постоянно нови бройки.

 

Последното му завоевание бе третата от конкурса Мис България 2014 Дани Димитрова. Въпреки че и двамата побързаха да отрекат, „Уикенд” дочу, че заварка е имало, при това веднага след края на „Брадъра”.

 

Пощръклелият Тачо обаче не се задоволява само с пищните форми на Деси Цонева. Когато не тича подир тв звездата, развратникът се напивал в „Клуб 33” в Студентски град, където „осребрявал” известността си, като плющял девойка след девойка. Компания в запоите му правел другият бард без китара – Тодор Славков.

 

Около тандема, солидно оборудван с бира и марково уиски, кръжели ята от дългокраки студентки, готови на всичко, само и само да станат следващите в черните тефтери на свалячите. В компанията им се откроявал и столичният бохем Георги Георгиев – Жоро Френския, който сам се описва като „професор по женската душа”.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени