Не ставаш, Зейнеб! (Мята ръце като вятърна мелница)

3243
18 Март 2013, 13:30


Тв водещата Зейнеб бе първата напуснала „Денсинг Старс“. Чаровната блондинка единодушно бе обявена за вързана в краката от публика и жури, разбра HotArena.net.

 

Чевръстата репортерка от предаването „На кафе” и бивша брадърка мяташе ръце като вятърна мелница, а краката доста й пречеха при всяка по-сложна стъпка, затова тя събра най-нисък зрителски вот и напусна предаването.


Зизу, както галено я нарича Гала успя да изтанцува само един танц, но не и да усвои тънкостите му, коментират в мрежата. Въпреки дърводелския стил, който демонстрира, Зейнеб остана доста изненадана от коментарите на журито и ниската зрителска оценка, които я изхвърлиха от шоуто. Тя видимо се подразни от решението на публиката да изхвърчи.


Илиана Раева бе най-безцеремонна по отношение на уменията й паркета и много учтиво й каза, че не може да танцува. „Просто не ставаш, мила”, заяви половинката на Наско Сираков.


Милото, който също журира в шоуто, изкритикува жестоко блондинката, която не му остана длъжна. „Ти едва ли би танцувал по-добре”, отвърна му Зейнеб с присвити устни.


И докато Зейнеб си отиде първа, голямата изненада бе за Румен Луканов. Водещия се спаси от напускане на шоуто, макар сам да си признава, че е „танцуващо дърво“, пише „Всеки ден“.


Междувременно Гала и Джуди доста тежко приеха отпадането на колежката им още в първите дни. И побързаха да засвидетелстват моралната си подкрепа.


“Това е само една игра”, коментира Зейнеб. И допълни, че не е влязла в предаването с идеята, че всичко е на живот и смърт, пише „Блиц“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кур до колене
преди 5 години
-3
Не се притеснявай, Зейнеб! Курвата Кобилкина и толкова не може. При нея само ерогенната зона е важна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени