Небивал интерес към книжки, подходящи за деца и възрастни!

735
18 Февруари 2013, 16:10


Нечуван интерес към поредица от книжки с подходящо съдържание както за деца, така и за възрастни отчитат български издателства. Освен че е нараснало търсенето на детски книжки, явно и възрастните изпитват духовен глад.

 

Изключителен е интересът към „Приказната съкровищница на света“ именно по тази причина. Поредицата е подходящо четиво за най-малките и за най-големите. В поредицата от издателството на „Ню Медия груп“ на Светльо Кантарджиев ще намерите приказките на Ханс Кристиан Андерсен, Шарл Перо, Басните на Лафонтен, Китайски и Японски приказки или дори Африкански – въобще легенди от цял свят.

 

Истинска съкровищница, която ще отнесе вас и детето ви в необятните ширини на древните легенди по света. В тях винаги има поука, която не само възпитава и поучава децата, а дори кара и нас, възрастните, да се замислим.

 

„Приказната съкровищница на света“ предава фолклорното творчество на много народи по света, различни легенди и митове. Повечето от тях са измислени, но както знаете, във всяко предание има и доза истина.

 

Книжките от поредицата са много леки и приятни за четене, с твърда корица, удобна за любителите на четивото и с илюстрации – любими на малкия читател. А най-хубавото е, че докато четете книжките, забавлявате не само малчугана, преди да заспи, но и вас самите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени