НЕЧЕСТНО! Глория по бански на Малдивите, Симона по зимно облекло на язовир Кърджали! (Виж СНИМКИ)

6506
25 Април 2014, 12:00


Неостаряващата Глория реши да отпочине под жаркото слънце на Младивите преди предстоящото си турне. Певицата подготвя финансов удар идния месец– 30 дни ще пее в САЩ, но преди това заслужено реши да се поглези, видя HotArena.net.

 

Не е известно кой придружава чаровната изпълнителка на острова. От лично споделените снимки обаче се подразбира, че времето, прекарано около Индийския океан, е напълно ползотворно изхабено от нея.

 

Гло демонстрира супер фигура върху златистия пясък!

 

Едно е сигурно – фолк дивата не е придружена от дъщеря си. По това време, докато в страната се излива дъжд и не е кой знае колко топло, Симона е посетила яз. Кърджали, заедно с баща й Илия Загоров и гаджето – Симеон Данев.

 

От 9 май до 9 юни Глория ще обиколи Америка. Тя няма да е там на екскурзия, а ще изнася концерти.

 

Имайки предвид предстоящата й натоварена програма, считаме за съвсем заслужено да си отпочине на Малдивите. Дори и да се престарае с харчовете на острова, със сигурност, след средата на юни месец, ще ги възстанови в неколкократен размер.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
преди 4 години
-2
Прекрасна жена! И защо трябва все да мъкне дъщеря си със себе си? Не може ли да си отиде на почивка сама и веднъж за малко да си почине от всичко и всички и да спре да бъде за малко певица и майка?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени