Нечувано: Ограбиха Крисия!

3858
08 Юни 2016, 11:22Ужасно неприятен инцидент е имала малката Крисия Тодорова в Мадрид. Чаровната изпълнителка е била ограбена от група мургави апаши, които нагло се възползвали от суматохата в центъра на града, за да откраднат телефона на звездата, научи HotArena.

Инцидентът е станал след концерта на екипа на Слави в Мадрид. Грахич и Лили, заедно с още няколко момичета от балета, взели със себе си момиченцето, за да се разходят из испанската столица. Докато били в местно кафене, към тях се приближили мургави румънчета, които започнали да им досаждат. В суматохата едно от тях грабнало телефона на звездата и се скрило в тълпата. Накрая предало апарата на възрастен мъж, който чакал наблизо и избягало сред минувачите.

Семейството е възмутено от инцидента, а най-потресена е Крисия. И то не заради факта, че е загубила телефон за 1600 лв, колкото, че вътре е имала снимки, записи и песни, които са невъзстановими за нея.

„Крисия не го приема като скъп вещ. За нея голямата загуба е, че в устройството имаше много лични снимки и клипове, както и записи на песни, които няма как по никакъв начин да й бъдат възстановени. Нали можете да си представите едно малко дете как приема тези неща", разказва баща й Марин Тодоров.

Той самият е направо възмутен от случилото се с дъщеря му и е шокиран от случилото се.

Оказва се, че инцидентът просто е пореден и е част от престъпна схема, която работи в Испания. А малката Крисия далеч не е единствената жертва.

Загубата на любимия телефон обаче силно разстроила изпълнителката, заради което лично Слави Трифонов й се обадил да я успокои, че не е голяма загуба.

Продуцентът, който заради лошо здраве не успя да лети до Мадрид, се обадил на любимата си звезда, за да я увери, че нищо лошо не се е случило и то на няколко пъти, пише „България днес”.

"Децата приемат много тежко подобно случки и затова Слави искаше постоянно да се чува с нея и да я успокоява. Това сякаш даде ефект, защото по-късно дъщеря ми наистина изглеждаше по-добре", разказва още бащата на Крисия.

Шоуменът обаче намерил начин да върне усмивката на малката Крисия. Дългият й подарил веднага след завръщането й в България чисто нов смартфон, който е едно към едно с откраднатия апарат.

Малката певица била много щастлива и вече е започнала да възстановява снимките и музиката в телефона си, доволна, че отново може да прави това.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ааа
преди 2 години
-1
На момиченце телефон за 1600лв. Нашите баби които мизерстват за по 180лв никой не пише за тях.Славе Дрисльо да се гръмне с неговия референдум.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени