НЕЧУВАНО! Стоте манекенки забърса художничка (Сираков приключи с манекенките)

3121
30 Ноември 2015, 12:56


Христо Сираков отказа манекенките!!! Бизнесменът вече минава на интелектуалки и всички златотърсачки са в покруса, научи HotArena.

 

Ицо Стоте манекенки отскоро е интимен с художничката- галеристка Анна Панайотова, която е сред най-обещаващите творци в областта на модерната живопис.

 

Белокосият застаряващ ерген се носи на крилете на любовта от лятото, но едва преди дни е успял да завладее сърцето на красивата брюнетка, научи „Всеки ден”.

 

Самата Анна Панайотова реши да официализира връзката си с Христо Сираков, публикувайки в профила си във фейсбук обща тяхна снимка, придружена от многозначителното обяснение „Любовта е във въздуха”.

 

Запознати с историята между Ицо Стоте манекенки и красивата художничка разкриват, че двамата флиртуват още от лятото. Тогава Анна придружила своята приятелка Дияна Любенова на почивка в Италия, където Сираков вече точел зъби за ново агнешко.

 

Двамата обаче не успели да консумират сексуално лятната ваканция. Художничката-галеристка се оказала печена и не вдигнала краката, но за сметка на това побъркала Стоте манекенки със завидни познания в областта на културата. „Оттогава Ицо я преследва и не спира да й сваля звезди”, свидетелстват негови познати.

 

Христо Сираков ударил джакпота преди около седмица благодарение на Антонио Бандерас. Покрай вярната си дружка Дияна Любенова, чиято половинка Лес Уелдън е шеф на филмовото студио „Ню Бояна”, Стоте манекенки издействал визита на Бандерас и свитата му в новооткрития испански ресторант „Туинга”. Холивудският пеещ актьор обрал точките в ресторанта, след като изпълнил с китара няколко любовни каталунски мелодии. В края на вечерта Стоте манекенки легнал в един креват с пияната от вино и любов художничка.

 

32-годишната брюнетка Анна Панайотова освен талантлив художник е и сред най-младите собственици на арт галерии в страната. Тя управлява галерия „Анима”, която редовно организира изложби и търгове за картини на млади автори. Казват, че нейният сексуален опит е завиден, но в никакъв случай не може да се конкурира с безбройните авантюри на Христо Сираков.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Bai Vasil
преди 2 години
0
She is 37... an she can compete in countings of partners with her bozfriend for sure.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Bai Vasil
преди 2 години
0
She is 37... an she can compete in countings of partners with her bozfriend for sure.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени