НЕЧУВАНО! Венета падна по гръб: Никой не ме иска, търся си работа! (Обидена е на продуцентите, ИСТИНАТА ТУК)

2660
09 Август 2014, 10:17


Редакторска плесница

 

„Нямам предложения, нямам договор. Не знам кой и как е измислил за новото предаване, но самата аз не съм коментирала нищо и пред никого. Не започвам нищо“, разкри за първи път Венета Райкова, узна HotArena.net.

 

Тв водещата падна по гръб и най-сетне разкри, че всъщност не валят предложения, а напротив – никой не я иска.

 

„Не знам откъде тръгнаха тези слухове, че ще започвам нов проект. Аз самата не съм коментирала нищо“, оправдава се Венета Райкова. Всъщност това не е точно така и HotArena.net има доказателство, че екс водещата пак се оплете в лъжите си (вж в галерията).

 

Само преди половин месец, на 22 юли, Венета заяви във Фейсбук: „Приятели, от няколко дни ме питате защо няма вече "Горещо". Истината е, че договорът ми с продуцентите изтече и аз категорично реших да не го продължавам. Щастлива и готова съм да продължа пътя си сама, а къде - ще видите през септември“.

 

С този пост Райкова недвусмислено подсказа, че има вече ново предложение и през септември отново ще я гледаме на екран.

 

Да, ама не!

 

„Изненадах се, когато прочетох интервю на г-н Дидие Щосел, в което казва, че „обсъждаме концепция за ново предаване“ – няма такова нещо! Преди известно време главният продуцент на Нова Вандев ми се обади и каза, че няма какво да ми предложи“, разказва Венета в интервю за „24 часа“.

 

Тя допълва, че с процентите си от „Телеман“ не са се карали, но през последните три години имало нещо, което я мъчи. „Те знаеха какво е то, но не направиха нищо. Обидена съм, затова реших да не подновя договора си“, обяснява Венета.

 

Излиза, че Райкова се е заблудила в началото за нов проект и се е надявала да й предложат нещо от Нова. Затова и се похвали във Фейсбук, че ще я видим през септември. Сега, когато разбира, че няма място за нея, решава да си каже истината. За да не останат другите продуценти заблудени, че вече е заета.

 

С интервюто дефакто Венета се предлага на пазара като розов домат, готов за консерва. Дали обаче ще има кой да го купи, предстои да разберем. Щом е стигнала до такива отчаяни мерки, значи положението е сериозно.

 

М. Грозева

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени