Неделя Щонова с жесток комплекс за малоценност! (Вижте причината и действията на красивата лекарка)

1938
09 Октомври 2016, 13:00


Станалата тв звезда д-р Неделя Щонова въобще не е толкова нахакана, за колкото се представя, научи HotArena.


Чаровната лекарка с рубрика в "Преди обед" е имала сериозни притеснения относно името, което носи. Само до преди няколко години, когато звездата й изгря, тя е избягвала да се представя с рожденото си име Неделя, а като Нели, както й викат близките.


Щонова смятала, че името, което са й дали при раждането, е доста селско. По традиция, тя била кръстена на бабите си, но вместо да носи името си с гордост, то й създава комплекс за малоценност. Докторката е постигнала много в кариерата си, обиколила е света и поддържа висок стандарт на живот, а името й е като едно черно петно върху имиджа й, смята самата тя.


За да се опита да превъзмогне тази свой комплекс, от малка Неделя научила дружките си да я наричат Нели. След това се представяла с това име навсякъде, където работи. Промяната настъпва, когато се мести в БТВ, и е неочаквана за всички нейни близки.


Колеги на синеоката невроложка предполагат, че вероятно се е консултирала с нумеролог, който е направил разбор на двете имена и е предрекъл по-големи успехи с истинското, отколкото с измисленото. По друг начин те не могат да си как изведнъж е преодоляла комплекса си за малоценност, пише "Уикенд".


Говори се обаче, че дори името Неделя не било рожденото й. Според злите езици, тя е била кръстена от родителите си Недялка и след години е променила товаКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ггг
Преди 1 година
0
Недялка и е рожденното име.В последствие става Неделя .Но държи да и казват Нели
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени