Недялко от „Биг Брадър” стана дядо

1333
01 Януари 2018, 14:00


Недялко Лазаров, който впечатли телевизионните зрители с участието си в хитовото телевизионно шоу „Биг Брадър” през 2005 година и най-вече с песента си – превърнала се в емблема на живота му „И, бре, Недялко”, свиква с мисълта, че вече е тъст, научи HotArena.

Преди няколко месеца на вратата на дома му в Ямбол потропали сватове. Млад и красив мъж го попитал директно в очите: „Ти, като баща на Славена, даваш ли ръката на твоята дъщеря за моя съпруга”. Тогава на Недялко му прилошало. За първи път усетил, че детенцето му вече е пораснало и че положението е сериозно – ще създава свое собствено семейство, пише "Уикенд".

„Да ми е жива и здрава. На 22 години е, студентка. За мен е дете, но всъщност е пораснала, отговорна и умна жена. Харесвам си зетя, родителите му. Добро момче е и за това му дадох ръката й”, признава колоритния амболец. 

Според думите му, искането на ръката било много вълнуващо преживяване, повече от самата сватба.  „Като човек, който се е доказал пред обществото, че има дар слово, успях да произнеса само едно изречение: „За напред здраве и деца да имате”. Децата са  единственото по-голямо от огромната любов, която събира двама души.  Изключително щастлив съм, че станах тъст и дядо. Остава само едно – щъркелът да ми донесе подарък”, разказа шоуменът. 

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени