Неизвестна болест измъчвала Виктор Калев

851
26 Февруари 2017, 17:00


На Виктор Калев определено му върви в професионален план. След като напусна екипа на Слави Трифонов, той представи на сцена автобиографичния си моноспектакъл „Грамофон”, а наскоро стана ясно, че ще участва в шоуто за имитации „Като две капки вода”, което стартира в понеделник.

За интимния свят на Виктор не се знае много, тъй като той се стреми да го пази в тайна. Все пак актьорът  открехва малко завесата над личните си преживявания, като споделя, че най-неприятният момент в жив ота му е свързан с неизвестна болест, която го измъчвала месеци наред. „Даже съм припадал на сцената”, спомня си Калев.

Всичко запознало, когато Виктор все още бил студент в театралната академия. Тогава внезапно вдигнал температура и така се появили проблемите му. „Мореше ме, непрекъснато се потях. На сутринта сменях чаршафи, пижами, всичко. Нещо като женски цикъл, но мен ме държеше непрекъснато. Случвало се е често да играя болен в театъра”, разказва Виктор.

В един момент той започнал да се чувства много зле, но причината за неразположението му така и не била установена. Високата температура изпивала силите му, а специалистите само вдигали ръце и не знаели какво става с него. Някои доктори предположили, че се касае за стафилококова инфекция, но проведен ото лечение не дало необходимите резултати. Тогава Калев решил, че проблемът му се дължи на възпалени сливици и ги  отстранил по оперативен път.

„Много хора ми казваха,че не трябва да го правя, но аз бях г отов на всички, за да се  отърва  от мъките", спомня си  актьорът. Той искал да се подложи на интервенцията с пълна упойка, но лекарят му го убедил, че такава не е нужна. Поставили му единствено местна, обаче тя не го хванала и Виктор съвсем ясно усещал всичко, което му се случва в гърлото.

Днес той редовно ходи на профилактични прегледи и веднъж годишно си прави пълна кръвна картина, за да е сигурен, че е в добро здраве. Ограничил е всякакви вредни храни и напитки, защ ото не иска да последва съдбата на баща си, който починал преди години  от сърдечно заболяване, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени