Неизвестните тайни на Брад и Анджелина

2922
01 Януари 2015, 12:00


Те са невъзможната двойка! Няма начин тяхната любов да издържи, но вече десет години Брад Пит и Анджелина Джоли са на гребена на вълната и са готови заедно да понесат всеки удар, научи HotArena.net.


Семейството се венча преди броени месеци, а вече има облози, кога ще се разделят. Скандал в хотелска стая стана повод за всички тези спекулации.


Въпросът как Брад и Анджелина издържат заедно вече десет години, тормози мнозина. Как златното момче на Холивуд и лошото момиче се справят с връзката си?


Истинска любов


Истинска любов между Брад и Анджелина всъщност няма. Двамата започват връзката си като мимолетен флирт по време на снимките на „Мистър и мисис Смит“. Решението им да се съберат заедно е големият им инат да докажат на обществото, че никой не може да им казва как да живеят живота си.


Да живееш с мечтите на другия


Една от най-големите връзки между тях е умението да живеят за другия. Съпрузите се научават през годините да се подкрепят един друг. Анджелина признава, че й било трудно да приеме някои желания на Брад, но го следва плътно. Тя няма нищо против да зареже лукса в Холивуд, за да прави вино и да вари консерви във Франция, само защото съпругът й си мечтае да бъде фермер.

Брад пък я следва неотлъчно до Сингапур, Камбоджа, Сирия, Афганистан заедно с децата. На него не му пука къде иска да бъде Анджи, стига да е до нея.


Децата над всичко


Въпреки лудите им мечти и желания, Брад и Анджелина се радват на спокойна и хармонична връзка. И водещо в техните отношения са децата им. „Те са над всичко“, споделя Брад и признава, че заради тях и двамата правят куп компромиси.


Печелившият отбор


Страстта и любовта далеч не са водещи за брака на Брад и Анджелина. Двамата са тандем, а не само семейство. „Те откриха печелившата половинка в лицето на другия и това е причината да са неразделни и заедно толкова години“, издават техни близки и приятели.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени