Нежен брюнет със сини очи преследва Калин Врачански (Още за горещата афера)

1713
10 Юни 2013, 15:30


Неизвестен нежен брюнет със сини очи от известно време упорито преследва любимецът на зрителите от „Стъклен дом” Калин Врачански. Упоритият мачо толкова е хлътнал по актьора, че го преследва непрестанно, дочу HotArena.net.


Свалката започнала още преди по екраните да излезе сагата „Стъклен дом”. Мъжът с хомосексуални наклонности забелязал Калин по време на студентските му изпити. Започнал да посещава баровете, в които актьорът разпускал с електронна музика и да го следи.


Романтикът дълго време не се престрашавал да заговори Врачански. В крайна сметка успял да установи контакт с него на светско парти, след като се подкрепил със солидно количество алкохол.


За голямо разочарование на мускулестия мачо, мераците му бързо били отрязани.  Звездата от "Стъклен дом" набързо охладил чувствата на 190-сантиметровия фитнес маниак.


Следващите месеци мъжът с нежно сърце страдал ужасно, но преди няколко седмици отново направил опит за установяване на топла връзка с възлюбения си.


Поклонникът го засякъл след представление и отново започнал да го ухажва.  Актьорът се усетил накъде духа вятърът и побързал да го отреже. 


Самият Врачански признава, че има изключително толерантно отношение към хората с различна сексуална ориентация и ги уважа.  Но се чувства изключително неловко, когато самият той се окаже обект на мъжко ухажване.


Запознати споделят, че актьорът винаги се е стремял да бъде учтив и сдържан.  Но тъй като ухажорът му очевидно не приемал учтиви откази, Врачански се чудел дали да не му тегли една люта попържня, пише „България днес”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени