Нежен политик купи жилище на Миро от „Каризма“ (Любовникът гледа певеца като писано яйце)

3161
16 Март 2016, 15:00


Миро от отдавна разпадналия се дует „Каризма“ има връзка с политик, научи HotArena.

 

Въпреки че от година насам непрекъснато обяснява колко е влюбен в гаджето си Галина, което живее в Лондон, и как не всичко се крепяло на физическата връзка, а на духовно ниво, талантливият музикант всъщност прави секс на родна почва, при това с мъж, съобщи ексклузивно „Всеки ден“.

 

Отлично осведомени наши източници разкриха, че Миро и въпросният бизнесмен със сериозни връзки в политиката имали интимни отношения от няколко месеца, но се развили толкова бързо, че синеокият изпълнител вече се е сдобил с просторен мезонет в центъра на София.

 

Като отплата за бурната любов и предаността към тайнствения партньор той е получил 150 квадратни метра на ул. „Витоша“. Там подобно жилище може да се купи за не по-малко от 400 000 евро, цъкат с език в гей средите. Именно там Миро, подпийнал, една вечер се похвалил за придобивката си, особено щедро гарнирана с куп пътешествия. Въпреки че в навечерието на 40-я си рожден преди седмица той обясняваше как след 10 години си се представя с дъщеричка на раменете, сега се оказва, че може да се сдобие с дете само чрез сурогатна майка или пък с изкуствено оплождане.

 

Миро твърди така усърдно, че има връзка с жената на Острова, за да спре да тревожи роднините си, които от години го приканват да създаде семейство и да ги зарадва с внучета“, категорични са от обкръжението на красавеца. Именно въпросният политик бизнесмен накарал Миро да се представя пред обществото като човек, който е пред сватба с жена, за да разсее съмненията за особената им близост. Въпросният политик е семеен и дори има деца.

 

Иначе Миро действително бил много близък с въпросната Галя, но само като приятели и нищо повече. Преди време се говореше, че може и той да се премести в Лондон, където да я забремени в клиника по репродуктивно здраве, но явно влюбването във влиятелния баровец е осуетило плановете му.

 

Според приятелите на Миро политикът бил много известен и затова музикантът много зорко пазел връзката с него зад черни стъкла и далеч от очите на папараците. Двамата се виждали винаги в един от палатите на бизнесмена, а не в подарения дом на „Витошка“, който все още не бил обзаведен и се точел ремонт.

 

Добричлията иначе разправял, че имал планове да направи от част от жилището малко звукозаписно студио, в което да кани млади, новоизгряващи изпълнители, като искал разрешение от любовника си за целта. Заради това, че изглеждал досущ като държанка пред богатия чичко, спонсориращ битието му, Миро се сдобил и с прякора Кариеризмата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени