Нежните мъже на България, които крият сексуалната си ориентация зад жени и сватби (Пикантни подробности + снимки)

https://hotarena.net/pod-pricel/nejnite-maje-na-balgariia-koito-kriiat-seksualnata-si-orientaciia-zad-jeni-i-svatbi HotArena.net
Нежните мъже на България, които крият сексуалната си ориентация зад жени и сватби (Пикантни подробности + снимки)
Покрай сватбата, която вдигна тия дни Мирослав Костадинов, по-известен като Миро Карзимата, отново се зашушука за сексуалната му ориентация.

За разлика от световните звезди, родните ни артисти и ВИП-ове не обичат да говорят по темата за сексуалната си ориентация, ако те я различна от хетеросексуален. Това често става повод за изнудване и изкарване на кирливи ризи в медиите.

Миро е поредният пример, който със сватба и зад фустата на жена, иска да отрече този факт и да заличи миналото си и слуховете вързани с креватните му предпочитания. През годините името на Миро е свървано в секс афери с Евгени Минчев, Крум, Криско и още много имена от родния шоу бизнес. Ето, че сега дойде време певецът да запуши устите на клюкарите с тази, меко казано, странна сватба. С настоящата си съпруга Миро поддържал 11-години връзка от разстояние. Булката живеела в Лондон, Миро в София. Дали този брак е проформа или Миро прескача от бряг на бряг си е негова работа.

Малко преди сватбата на Миро, Наско Месечков шашна последователите си в социалните мрежи, като пусна снимка и обяви, че се сгодил. Танцьорът и хореограф Атанас Месечков падна на колене и поиска ръката на своята приятелка, а тя отвърна с \"Да\"! Това обаче не е всичко - шампионът на България по латинотанци за 2005 г. и четирикратен вице шампион стяга сватба с годеницата си и до няколко месеца ще премине официално в отбора на семейните мъже. За сега самоличността на дамата не е ясна. Явно и той иска да прикрие гей наклонностите си зад фустата на жена. Преди време Албена Вулева го разкри като потребител в гей чат. Говореше за страстна любовна афера със служител на КАТ. Клюката го забърка в интимна авантюра с пиара на фолкпевицата Емилия - Светослав. Последният му любовник е френски лекар, който е оперирал Месечков преди време и го издържа и към днешна дата.

Д-р Ангел Енчев също е от скритите лимонки с меки китки. През 2010-а той се ожени за манекенката Теди Велинов, но само след година се заговори, че двамата се развеждат. Клюката разнасяше, че хубавицата, за която се е оженил реди година и е параван за различните му предпочитания в секса. Според клюката, завършилият в Атина пластичен хирург всъщност бил фен на гръцката любов. По същия повод се спрягаше сентенцията, че гърците били измислили секса, а го усъвършенствали, като добавили жена. Дали жената излиза от уравнението на д-р Енчев можем да гадаем. Бившият му пиар - лорд Евгени Минчев ъф Итън взриви публичното пространство с признанието си, че д-р Енчев го държал за ръката и му шепнел: „Скъпи, ти ме създаде!”.

Да не остане назад от четата на „мъжкарите“ и Георги Христов публикува снимка с жена. Типично в стила на нежните мъже и неговата псевдо половинка няма име, не се знаят подробности за личността й. В естрадната гилдия определено не само Васко Кеца има нетрадиционни сексуални желания. Колегата му Георги Христов също е отявлен хомосексуалист, който никога не е бил засичан с жена. Жоро крие личния си живот и с течение на годините и залязване на звездата му в небосклона, все по-малък става обществения интерес към него, заради което той се чувства свободен да прави каквото си иска. Христов задоволява сексуалните си мераци с мъжка плът в страни като Испания, Италия и Франция, където певецът пътува често по работа и успява да съчетае полезното с приятното.

Юксел Кадриев упорито отрича твърденията на Лорд Евгени Минчев, че е бил негов любовник. Дори след като собствената му съпруга, оперната певица Бонка Георгиева го обвини в афера с мъж и го напусна, той пак продължи да поддържа версията, че е праволинеен и няма нищо общо с мъжките ласки. Тогава тя сподели в интервю: „Ще ме убият, ако разкрия кое е ченгето-любовник на Юксел!“.  Говори се, че работодателите на Юки са го притиснали да се придържа твърдо в руслото на хетеросексуалната публичност. Напоследък се заговори за връзка на Юки с репортера Денислав Борисов, които водещият взел под крилото си и с чиито протекции младежът си извоювал работа в националната медия.

Звездата на Пайнер - Галин, също е много чувствителен по тази щекотлива тема. Той яростно отрича мълвите, че си пада по мъже. За него се носи, че мачка постелята на известен бизнесмен, производител на мебели. И той подобно на други свои колеги мълчи по въпроса и от време навреме лъсва на някоя снимка в прегръдките на някакво непознато момиче, което после изчезва в небитието. Като това на снимката.

Вие сещате ли се за други скрити лимонки, които го играят хетеро?

6 Коментара

Ани

преди 7 години

Добре де, може ли да е омъжена за най - добрия пластичен херург в България, а устата и да е толкова грозна. Не го проумявам просто... парадокс!

Коментирай

горките

преди 7 години

принудени са от отношението на обществото у нас да правят този сеир за пред хората и деца ще направят в днешно време не е трудно има изкуствено оплождане само че бивш гей няма

Коментирай

смЕх

преди 7 години

на Месечков "булката" е дъртичка, видях ги в Ринг мол поне 40 годишна е...

Коментирай

Естествено

преди 7 години

"Булката" има 2 големи деца как няма да е дъртичка

Коментирай

!!!!!!!

преди 7 години

Този на снимката с д-р Енчев е мъж, а не жена. Освен това, доктора никога не се е женил. Той живее без брак с един травестит.

Коментирай

дедо

преди 7 години

а Юлиян Вергов, Владо Карамазов....Криско. Къде ги забравихте?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.