Нелепа трагедия! Бивол оставил Елен Колева сираче (Подробности)

2587
28 Януари 2017, 14:00


Eлен Колева е преживяла жестока трагедия, когато е била едва на 4 години, разбра HotArena.


Именно на тази крехка възраст актрисата остава полусирак, след като губи баща си по много нелеп начин. Тогава Николай Колев също е голямо име в актьорските среди и е само на 28 години. Той е бил сред най-уважаваните артисти с ярки таргикомични образи. "Можел дори с петата на крака да си почеше върха на главата си в роля, когато героят му е много развълнуван", разказа Елен за родителя си.


Причината за кончината му е изключително нелепа. Двамата с дъщеря му били край реката и той си миел колата. "Имал е прясна драскотина на крака, а по-нагоре от мястото се разхождали биволи. Чрез водата го заразили с лептоспироза. Болестта тогава била изключително смъртоносна и направо го отнесла за дни. Сега, предполагам, вече се лекува", споделя с тъга актрисата.


Няколко дни след злощастната случка Николай за първи път пропуснал репетиция, защото посещенеито в болница вече не търпяло отлагане. Именно и в болничната стая посрещнал смъртта. Колегите му така и не го дочакали за поредното представление. Вместо това отишли в моргата, за да си го приберат. Именно те са първите, които научават за смъртта му.


Откарват тялото му във Варна, а родителите му въобще не подозират, че синът им вече не е между живите. Трагедията е голяма и травмата седи и до днес. Години след кончината на мъжа си, майката на Елен Колева заживява с друг актьор - Любомир Бояджиев. Деветгодишната красавица го харесва, но все го нарича "чичак".


Звездата от "Шивачки" споделя, че никога не й е липсвала фигурата на бащата и мъжката подкрепа в живота. Въпреки това все си пада по по-възрастни мъже, а най-вероятната причина е в загубата на биологичния й баща, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
венци
Преди 1 година
0
Абсолютно вярна е историята. Това се случва на река Марица в Пазарджик.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени