НЕЛЕПО! Гъзарят Ники М. проси джобни от татко си! Футболистът яко скъса джоба

https://hotarena.net/pod-pricel/nelepo-gazariat-niki-m-prosi-djobni-ot-tatko-si-futbolistat-iako-skasa-djoba HotArena.net
НЕЛЕПО! Гъзарят Ники М. проси джобни от татко си! Футболистът яко скъса джоба

Редакторска плесница

 

Тежко, тежко му е на Ники Михайлов, без отбор, безработен, без пари.

 

Доскорошният гъзар, който лееше марково уиски и Моет Шандон по чалготеките, днес няма пукнат лев в джоба, узна HotArena.

След като футболистът публично падна на колене пред бившия си отбор Твенте, оттам не отразиха сърцераздирателните му молитви и примката около врата му още повече се затегна.

 

Ами сега?! Какво ще прави Михайлов без отбор?! Как ще ходи по дискотеките?

 

Близки до футболиста с ирония разказват как е стигал дотам, че да проси джобни от татко си Боби Михайлов.

 

„Ако спре да обикаля нощните клубове, хората ще се досетят, че е скъсал джоба и ще стане за резил. А Никито има голям комплекс на тази тема“, обясняват запознати.


Затова той бил принуден да проси кинти от старата Перука, с които да поддържа досегашния си стандарт на живот.

 

Бели коли за черни дни

 

Ще се запитате – как така човек с толкова висока заплата досега, няма някой лев зад гърба си?!

 

Истината е, че Мамин Ники пръскаше всичките си спестявания, за да подновява и поддържа тузарския си автопарк.

 

 \"\"

 

Освен това, наскоро Михайлов се изръси и за собствено жилище в гъзарския квартал Лозенец, който обзаведе по последен писък на интериора, пак за да си начеше егото.

 

 \"\"

 

Футболистът дори не е предполагал, че може да остане без отбор и харчеше на поразия.

 

Така, докато бившата му Алисия днес тъне в разкош с милионерския син Жоро Бирмата, Ники моли тате за дребни да си поръча уиски в местната чалготека. Ирония!

 

М. Грозева

12 Коментара

eli

преди 8 години

dali? ne e porasnalo mom4eto o6te za da e myj

Коментирай

бухахаа

преди 8 години

Поне има едно положително нещо в цялата ситуация. Сега като е беден, като църковна мишка най-после се отърва от Ася, която му се беше обесила на врата и нямаше сила, която да я отлепи от него, ни изневерите с всичко де носи пола, ни куп унижения, на които я подлагаше. Ама сега, като обедня, вакарелката сама избяга със сто километра в час, че бедността е заразна, а тя обича паричките! Сега ще навива бурмите и макарите на Бирмата за някой лев! Съдба! хахаххаа

Коментирай

Paaaalni gluposti

преди 8 години

Trabant ti da mul4i6, ne si primer, kato se ima predvid kak se izdarja6 s razkra4a si. Dobre 4e e Valeri Bojinov pone normalno jili6te da ima6 ina4e 6te6e da ska4a6 ot kvartira na kvartira ili v Karadkovskia katun. Napi6ete po dobre statiq "Kak da gi stignem Alisiq i Nikolai" hohoho.

Коментирай

Грозната § Сие

преди 8 години

Когато Михайлов скъса джоба, тогава вие ще го напъните! Не го мислете него, той има достатъчно да живеят и внуците му. А, Алисия в мармалад даде да се разбере, като каза на въпрос на Радост.... Щастлива ли си? - Да, много! Познайте с кого е? А вие си чешайте езиците и злобейте, това ще ви остане. По-важното е , какво прави вашата колежка НиЛо. Май здраво е окъсала конците, щом пак за пореден път ще се излага , като певица най-вероятно сега с Константин. Чакаме с нетърпения голямото фиаско и ще пада смях до Луната. Летя до Монако за чантичка Шанел, до Мадрид и Дубай за едното ебане и по гари и аерогари изпраща и посреща клиентите си. Пълен боклук сте от всякъде Грознева § Сие!

Коментирай

!!!

преди 8 години

Алисия си има много доходна професия и може и теб да навие на масур. На никой до сега не е разчитала в живота. Това,което е получила и се полага за детето напълно закономерно, като във всяко семейство. Подаръците са едно, да пориш клиенти НО СТОП за роклета и чантета и да поддържаш измисленият си стандарт на живот е съвсем друго нещо. Никои "принцеси" им се налага И да работят и то много да работят с гъза си , и да задоволяват нуждите на гнусни , дебели чичковци с дебели портфейли, както и да се плъзгат от улей в улей белким нещо изкарат за гъза, за да го поддържат този стандарт, за разлика от образованите жени с професия.

Коментирай

Си

преди 8 години

Има да и дишате прахта на Алисия, ей злоба,злоба, жената има професия и то добре платена, така че може да си позволи да се забавлява с когото си поиска, а не като някои други, които се мислят за неземни красавици и които си ги поръчват тези с мазните портфейли.

Коментирай

до !!!

преди 8 години

Права си Ася има много доходна професия. Една от най-доходните откакто свят светува! И е голяма професионалистка не може да й се отрече! хахахаха Майсторка на майсторките!

Коментирай

Съдба

преди 8 години

Хахахахах не мога да повярвам има господ! Гедах Алисия в мармалад и направо съм шок ,колко яка е станала ,много нежна и красива ,като статуетка е ! Николета винаги е била по хубавата ! А сега не е за вярване ебаси обрата .... Съчуствала съм на Алисия за това което Николета и причини,но сега като я гледам си я слага в малкия джоб,лицето и като на момиченце а в тяло да не говорим... Ей тва се казва реванш , евала .

Коментирай

mdaa

преди 8 години

Само неродените все още не знаят кой е най-големият парцал, на Републиката- Николета! Ами знае цяла България коя е професионалистката и майсторката на майсторките, колкото и да се набираш под 100 коментара ти тук. Всекого виждат и преценяват хората, защо си мислиш ,че ти най знаеш? Преценяват и виждат коя е Алисия и коя и каква е Николета. Не се кахъри, глупави няма! И пак бъркаш профилите, така ти отърва явно! Николета: професия проститутка!

Коментирай

страхотна сладуранка е Алисия

преди 8 години

И по красота, и по държание, и по култура, и по образование , и като стойност -Алисия е стъпала над Николета. И най-важното : установена, успешна професия. Посмъртно не може да я достигне в нищо изброено неграмотната и необразована проститутка, освен да се блъска от един улей в друг, белким изкара някой лев. Другото е от професионални лични изяви в най-древната професия. Там тя е ненадминат професионалист!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Николета имаше симпатично лице, но никога не е имала нито стройно тяло, нито стил, да не говорим за характер и излъчване, а красотата е съвкупност от качества. За мен Алисия винаги я е превъзхождала, но вече няма смисъл и да ги сравняваме, не делят един мъж и определено нямат нищо общо.

Коментирай

smeshkovci

преди 8 години

vsichki koito komentirate tuka ste palni zagubenqci tipichna balgarska selqniq qvno vashiq jivot e skuchen che komentirate horskiq i az gi cheta no kato gledam kaks e palite vseedno za vas govorqt smeshkovci :D :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.