НЕЛЕПО! Теди Велинова за малко да загине пред очите на съпруга си

3061
30 Декември 2015, 12:00


Кокосов орех едва не счупил главата на Теди Велинова на Малдивите, научи HotArena.

„Преди да заминем Теди изчете какво ли не за Малдивите. Оказва се, че смъртните случаи от падащи орехи са втори в статистиката в страната. На първо място е естествената смърт, а жертвите на катастрофи са след тези от падащите кокосови орехи”, разказа съпругът на Теди - д-р Енчев.

И след като надълго и широко си говорели за това, изведнъж точно това ги сполетява.

„Разхождахме се веднъж и просто чухме как нещо шумоли из клоните. В следващия миг голям кокосов орех с черупката падна буквално на сантиметри от нея. И двамата изумяхме. След това го ударихме на майтап, най-вече аз, като й казах „ах защо не беше крачка напред”. Това в рамките на майтапа, разбира се, но преживяването си беше страшно. Когато падат от голяма височина, кокосовите определено могат да те наранят”, добави д-р Енчев.

Въпреки че не е разрешено да се взимат кокосовите орехи, защото според местния закон те са притежание на държавата, двамата го взели.„Теди го уви в един шал и го взехме. Все пак е голям спомен за нас. Може от едната черупка да направим някакъв сувенир, защото стават страхотни”, завърши хирургът.

Двамата няколко поредни години изкарват почивка на Малдивите, но сега са решили да заменят дестинацията и да посетят Тайланд в компанията на приятели.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени