Нели от „Търси се” с второ ин витро

2780
24 Август 2014, 12:00


Нели от „Търси се“ се подлага на второ ин витро. Водещата на предаването по Би Ти Ви смята отново да стане майка, научи HotArena.net.

 

Още тази есен Нели смята да се подложи на ин витро оплождане. И две години и половина след раждането на първия й син Тодор, отново да забременее.


„Много искаме второ дете и се надяваме вестта, че то е на път, да ни зарадва още тази есен”, призна наскоро Нели Хаджийска. Двамата със съпруга й планират бебето отново с помощта на д-р Георги Стаменов.

 

Преди 4 години той е човекът, който й връща вярата, че може да стане майка. След два спонтанни аборта Нели е загубила доверие в идеята, че ще се види с деца и внуци.

 

„С д-р Стаменов се запознах преди 4 години по служебна линия. Трябваше да го интервюирам. След като излязох от кабинета му, бях вътрешно убедена, че този човек може да ми помогне”, споделя едно от лицата на „Търси се”.

 

Интуицията не я подлъгва. „Моят скъп приятел и лекар д-р Георги Стаменов е най-добрият ин витро специалист в България, който помогна да се роди приказния ми син Тодор.

 

Това е човекът, който е отдал живота си на хората с репродуктивни проблеми. Аз съм сигурна, че е един от подарените хора в моя живот. В края на месеца се прибираме в София и смятаме да осъществим новата си мечта”, разкрива Нели.

 

Тя изчаква единствено съпругът й да се прибере от Лондон, където довършва подробности около снимките на проект с участието на „Ню Бояна Филмс“, за да реализират желанието си. Нели няма търпение да стане отново майка, а също така със съпруга й да възпитат децата си в трудолюбие и уважение.

 

Сама останала рано без баща Нели приема съпруга си като дар Божи. Биологичният й родител напуснал семейството, още докато е бебе.

 

„Бях на 18, когато го видях за пръв път. Но след още две срещи реших да преустановя окончателно контактите си с него.

 

Не ми е нужен баща, който да се сеща за мен само по празниците и то само защото се падаме роднини. Израснах с втория съпруг на майка ми — той ми е по-близък, отколкото истинския ми татко”, не крие болката си Нели Хаджийска, пише Уикенд.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени