Нели Петкова иска пак при Слави!

3378
27 Септември 2015, 16:24


Бившата беквокалистка на Слави Нели Петкова горко съжалява, че напусна вечерното шоу на Би Ти Ви, разбра HotArena.

 

Певицата бе забравена веднага щом си тръгна от Слави Трифонов и самият той доста се постара за това. Сега обаче Нели отново се опитва да се умилква около шоумена с надеждата да възроди кариерата си, пише „Уикенд“.

 

Още тази пролет името на Нели ще бъде припомнено на меломаните, защото беквокалистката се завърна на сцената с големия концерт на „Ку-ку бенд” този петък, 25 септември. Петкова стана част от шоуто и с това разчиташе отново да се разшуми около името й. За последните 4 години, в които блондинката не е на екран, обаче стана ясно, че кариерата й никак бе е вървяла успешно.

 

Беквокалистката на Слави се сблъскала и с друга трудност – липса на свои парчета и репертоар. Докато била при Дългия, екипът приготвял песни специално за нея. Както преди време шоумена сам издаде, те не стрували нищо на изпълнителя. Пишели ги лично Евгени Димитров-Маестрото или Георги Милечев – Годжи. Изпълнителят рядко плащал и за текста, който идвал от ръцете на някой от сценаристите на шоуто.

 

Така обаче песните си оставали за ползване само на екипа на „Ку-ку бенд”, а артиста оставал с утешителната награда, че може да ги пее по концертите на Слави. Затова и след като Нели напуснала, вече не било никак коректно да ги използва, за да си изкарва с тях прехраната. Иначе трябвало да плаща и на създателите им, което не било рентабилно.

 

Слави ме научи да не приемам нищо лично в своя живот. Той ме обучи като професионалист, защото е имало много напрегнати моменти. Напуснах, защото усещах, че вече стъпвам на едно място. Имах нужда да развивам мои проекти, за които все не ми оставаше време. Но признавам, че не зная дали това беше правилно или грешно решение. Каквото и да е вече е в миналото”, с доза тъга споделя днес Нели.

 

 

Той винаги е умеел да прощава на жените. Прости на Деси, че го заряза и замина за Америка, на Алекс, че постъпи по същия начин. За това и Нели също успя да се вмъкне обратно в сърцето му”, нищят близки до шоумена.

 

Петкова непрекъснато трябвало да пренебрегва любовта, за да е на разположение на Дългия и неговите планове. С напускането й обаче Нели се посветила на среши и от няколко години е щастливо обвързана. Гаджето й не е мастит бизнесмен или популярен певец, но това изобщо не било проблем за блондинката. Още повече, че в него тя откривала сродна душа, която е готова да я подкрепи в тежкия път към върха.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени