Нели Петкова пее соло! Пази, Боже, сляпо да прогледа!

7730
26 Юли 2011, 13:30


Редакторска плесница

 

 

Поредният добре шлифован диамант от короната на Слави се отчупи, за да тръгне по своя път с амбицията от малко бижу да се превърне в безценно богатство. Нели Петкова съобщи официално, че напуска „Шоуто на Слави” и Дългия и поема сама по трънливия път на музикалната слава.

 

 

„Много като тебе вече плакаха”, би възкликнал един Бойко Борисов на решението на русата амбиция. Преди нея със същия ентусиазъм се отлюспиха Деси Добрева, Алекс Раева, а и цялото Ку-ку, начело с Камен Воденичаров. И после вече никой не чу за тях...

 

 

Реквием за една предизвестена смърт

 

 

Предизвестената музикална смърт на Нели Петкова идва не само от факта, че много преди нея не оцеляха след оттеглянето си от Трифонов. Дългия не е Бог, когото всички са хванали за шлифера и не смеят да пуснат. Хубавото Нели обаче само прозря: „Слави ме взе млада и зелена”. Ако не беше „Шоуто на Слави” и конкурса за певци, никой никога нямаше да чуе за Нели Петкова.

 

 

„Обикновена, безлична и с тривиален глас” – така я определят повечето меломани по форумите, които също масово вещаят бавната и безславна музикална смърт на Хубавото Нели. „Дори и Деси Добрева, която имаше неповторим глас и невероятен талант и визия, не успя да пробие на музикалното поприще, а Нели е съвсем обикновена”, коментират интернет потребители.

 

 

Но предизвестената смърт на кариерата на Нели Петкова идва и от друг един факт. Тя винаги ще си остане Нели на Слави. Певицата е известна с това, че пее в шоуто на Дългия, макар дълго време да бе в сянка. Едва когато показа някоя и друга цица на екрана, феновете я забелязаха и се превърна в Хубавото Нели. С влизането си в шоуто, тя бе нешлифован диамант, който се ошлайфа с годините и заблестя. Извън шоуто, извън Ку-ку бенд, блясъкът на Нели ще угасне просто защото за нея вече няма път нагоре.

 

Да се отскубне от сянката на Слави не е невъзможно. Но тогава тя ще остане просто поредната бивша певица на Дългия, останала в историята с няколко парчета и Един въпрос – защо избяга от Слави...

 

 

Милослава Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
lili alex
преди 6 години
0
NELI,solovo si kuha traba
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
miro
преди 6 години
0
bravo za statiqta .mnogo tochno kazano
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
berbatov9
преди 6 години
-2
Лола ! Точно така :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лола
преди 6 години
-2
А ти малоумна Милославке ще си изгниеш в този порносайт
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени