Нели Петкова преспа със сватбар! Свалката станала по време на венчавка ( Вижте пикантните подробности)

4147
10 Септември 2015, 12:20


За бившата беквокалистка на Слави – Нели Петкова, явно не е проблем да смесва полезното с приятното, професионалното с личното. Така тя се оказала в леглото на сватбар, научи HotArena.

 

Певицата използва ангажиментите си, за да забърсва по някоя и друга бройка. Поредният такъв случай е от миналата седмица в Габрово.

 

31-годишната красавица вкарала в леглото си почерпен приятел на жениха. Пак добре, че не е бил самия жених, че щеше да стане голям резил!

 

Нели и бившата й половинка от „Ку-ку бенд“ – Борис Солтарийски, бяха изненадата за габровски младоженци, които останали стъписани от появата им. Стигнало се дори дотам, че жителите на провинциалното градче се снимали в пъти повече с гостуващите изпълнители, отколкото с новото семейство, пише "Всеки ден".

 

Петкова явно обаче не била там само, за да пее и да прибере хонорар. Тя бързо преброила сгодните ергени. Родената в Карлово красавица с лекота вкарала в леглото си местен бизнесмен, който я омаял с „Мерцедес“ с габровска регистрация, ланци по врата и ръцете, както и дебела пура в устата.

 

 

Откакто напусна Слави Трифонов, Нели заработва всичко за личния си джоб, без да отчита никому и стотинка. Според запознати, тарифата на русата певица е закована на 1000 лева. Хонорарът за Борис Солтарийски обаче претърпявал удръжки от продуцента му Трифонов, по чиято сметка се превеждали парите.

 

Припомняме, че Нели се отцепи от „Шоуто на Слави“, тръгвайки сама по трънливия музикален път. Блондинката пробва късмета си и в Америка, но след като не й провървя в страната на неограничените възможности, тя отново се върна у нас, където, макар и скромни, може да поема по няколко ангажимента месечно, които да я хранят. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени