Нели си ги показа. Огромни са!

https://hotarena.net/az-jenata/neli-si-gi-pokaza-ogromni-sa HotArena.net
Нели си ги показа. Огромни са!

Бомбите на Нели Хаджийска подлудиха за пореден път мрежата. Водещата се пусна по бански и както винаги предизвика фурор, научи HotArena.


Едната от двете водещи на „Търси се” е край Благоевград, където прекарва част от лятната си почивка. Наслаждавайки се на красивата природа и спокойствието край тузарски басейн, Нели грейна с апетитни форми, които затъмниха всичко, пише „България днес”.


Тя си пусна и модерно селфи „без грим”, но привлече вниманието с други свои „очарования”.


Погледите на всички бяха привлечени от гледка, намираща се една идея по-надолу от лицето.


Причината за еуфорията са двете природни дадености на телевизионерката. Тя едва ги събира в банския, хвърляйки в екстаз феновете с последното си фото.

4 Коментара

кики

преди 6 години

каква мазна увиснала свиня че и огромен нос ужас как може да се снима такова говедо

Коментирай

Циганката Цона

преди 6 години

Тази хем е грозна, хем отвратителна на екран.

Коментирай

ANELIYA

преди 6 години

DUHOVNA,INTELIGENTNA I MISLESHTA E NELI.DELIKATEN VODESHT . MISLYA,CHE DEBELITE/ARABSKI / VEJDI NE PODHOJDAT NA LIZETO I .IMA MESEST NOS I BUZKI. NE VSICHKO MODERNO NI OTIVA. PREKALYAVA S EDRI BIJUTA PRI GOLYAM BUST TOVA SLADVA DA I KAJAT STILISTITE

Коментирай

V greshka si, Anelia

преди 6 години

"duhovna, inteligentna... "erudirana, moje bi? Ti na kakvo si? Osven, che vaprosnoto sashtestvo e neopisuemo grozno i nahalno, ne pomnish li zakanite na managerkata na Omaya kak shte i stajne jivota i shte napravi vsichko da ia uvolni s edno otvoreno pismo? Jalka, grozna, otmastitelna, prosta i zavistliva e Neli. Ne pomnish li kogato uj beshe darila bijutata si ili obuvki ili ne pomnia kakvo tochno i reveshe po facebooka, che nikoi ne i kazal edno "blagodaria." ami draga mi Neli, kogato pravish dobro, go praish ot sartse. Ne da si cheshesh goliamoto ego! Naduvka smotana.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.