Ненчо Балабанов живее на ръба, актьорът със солидна застраховка живот (Шокиращи подробности за хобитата му)

1747
21 Август 2016, 16:00


Ненчо Балабанов си е направил солидна застраховка живот, но се надява тя никога да не бъде осребрена. Актьорът, който стана известен с имитациите си на премиера Бойко Борисов, обожава всички опасности и вместо да се пази от тях, често сам дърпа дявола за опашката. За зевзека адреналинът се е превърнал в наркотик, който търсел непрекъснато, научи HotArena.

В последните години звездата от „Господари на ефира” се е посветил на всевъзможни щури хобита. Освен, че е запален по моторните спортове, Ненчо експериментирал и със самолетите. Височината отдавна му е слабост. Още не бил скачал с бънджи, защото изпитвал дискомфорт да лети с главата надолу. Но имал силното желание да се качи на делтапланер. Дори планирал да направи това щом намери малко време.

Иначе от години всякакви скорости са любими на комика. Балабанов обожава да усеща вятъра в косите си и още щом се запролети вади любимия си мотор от гаража и поема напът. Машината е с голяма мощност и за това Ненчо я използва, когато иска да натисне газта и да предизвика адреналина си.

„Преди време имах инцидент с мотор и оттогава рядко го карам в града. Не се движих с висока скорост и за това ми се размина най-лошото, но падането беше много болезнено. Четири седмици ходех с посинени ребра и ожулвания почти по цялото тяло”, споделя перипетиите си комикът.

Катастрофата за малко не го лишила от работа за месец, но Балабанов изкарал късмет, че всичко с лицето му е наред и няма счупвания.

Друго от опасните хобита на Ненчо е гмуркането. Актьорът обожава да плува под вода с шнорхел и плавници, но рядко практикува по нашите ширини. Причината е, че тук водата била твърде мътна, за да наблюдава морските обитатели. Обикновено си взимал по няколко седмици почивка и пътувал до Гърция, където на чисти и уединени плажове практикувал от сутрин до вечер любимото си занимание.

Опасностите, които Ненчо предприема обаче винаги са добре премерени. Актьорът се страхувал да не си навреди сериозно и да остави сина си сирак. За това преди всяка екстремна авантюра се подготвял с информация и клипове от интернет. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени