Ненчо Балабанов с 1000 лева бакшиш

903
28 Април 2017, 15:00


Ненчо Балабанов получил 1000 лева бакшиш от заможен клиент, който останал много доволен от обслужването, разбра HotArena.

 

 

Случката се разиграла през 2000 г., когато най-добрият имитатор на Бойко Борисов все още не беше известен на широката публика и работеше като пеещ сервитьор в клуб-ресторант „Опера”, който се помещава в сградата на Софийската опера. Кръчмето привлича клиентела с пеещите си сервитьори, които изпълняват парчета от популярни мюзикъли, пише „Таблоид“.

 

 

Ненчо, който е завършил актьорство за куклен театър в НАТФИЗ, има много хубав глас. Затова и освен в театъра, Балабанов се изявява и в мюзикъли, като най-известната му роля е на Аладин в едноименния мюзикъл. Артистът съчетавал отлично певческия си талант с сръчността на келнер и това се харесвало на клиентите.

 

 

Той успявал и да привлече повече посетители в ресторанта. Една вечер Ненчо останал като гръмнат, когато богат клиент, който празнувал рожден ден и платил огромна сметка, с усмивка му пъхнал в джоба цяла пачка с петдесетолевки. Когато ги преброил, актьорът останал изумен – сумата била точно 1000 лева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени