Нено Койнарски от „Връзки” бил на дъното заради депресия (Всичко за тъмния период в живота му)

2248
10 Юли 2016, 17:00


Нено Койнарски, екранният Никола от сериала „Връзки”, бил на дъното заради депресия, научи HotArena


Преди няколко години той буквално бил затънал до уши в депресия. Чувствал се потиснат, обезкуражен и не знаел какво да прави с живота си. Приятели и дори гадже го изоставили, защото не можели да понасят минорното му настроение и желанието му да изкарва всичко по-черно, отколкото е в действителност. 


Беше преди две години. Един тежък период, който много ме сломи. Имаше доста причини за това настроение. Но пък ми помогна да видя кои са хората, които са до мен в трудности”, разказва Нено. 


Днес този етап вече е зад гърба му и той с надежда гледа напред в светлото бъдеще, което му се разкрива след пробива му в телевизията. Сега хората в живота му дори го описват като вечно усмихнат веселяк, отколкото се сещат за неговия тъжен образ. Нено рядко показва тъмната си страна или поне успява да я потиска. Белезите на депресията са останали в миналото и резултат от това са новите му ангажименти. С тях успявал да пребори поривите на тъга. 


Сред най-близките му хора е менторът му Малин Кръстев. Двамата се запознават в деня, в който младокът нахълтва в театъра без да се интересува, че не е преминал през никакви подборки на кадри за трупата. Решава да изпусне „записването” за школата и се явява на първия ден, в който викат артистите. 
 
 
„Той направо се появи в екипа, сякаш е на училище. И днес не обича да ходи на кастинги. Хареса ли си роля, направо си я взима”, шегува се с любимеца си Малин Кръстев. През годините двамата стават изключително близки. Шегуват се, забавляват се заедно и споделят свои тайни. В трудни моменти Кръстев е сред хората, които подкрепят младия актьор и му дават кураж да не се отказва от мечтата си за успешна кариера в театралната професия, предават от УикендКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени