Необикновена история! Британка страда от жестока алергия към водата, не може да целуне годеника си

1946
20 Февруари 2014, 16:17


За повечето жени да прекарат вечерта във ваната или край морето е прекрасен начин за отмора. Но за Рейчъл Принс дори обикновения душ се превръща изпитание, заради алергията й към водата, научи HotArena.net.


26-годишната британка страда от изключително рядко заболяване и не може дори да пие вода. Тя се поддържа с плодови сокове и мляко, тъй като е обречена на непоносимост към водата още от раждането си.


Рейчъл не може дори да целуне годеника си, с когото са заедно от няколко години. Дори малко слюнка предизвиква жестоки сърбежи по тялото й и ужасни обриви.


Заболяването на Рейчъл е изключително рядко и едва 35 души в света са диагностицирани с алергия към водата. Въпреки това младата жена се бори с непоносимостта си и прави всичко възможно да остане суха.

 


Заради състоянието си Рейчъл не може да работи, нито да изпълнява домакинските си задължения. За сметка на това гаджето й Лий Уоруик изпълнява всички задачи свързани с миене и пране в къщата.


Двамата са заедно от 10 години, а Лий се шегува, че не получава дори една целувка за свършената работа. „Дори малко слюнка ме кара да се обривам жестоко, имам алергия към сълзите си, потта си, дори към кръвта си“, разказва Рейчъл.


Тя не може да пие дори вода и се принуждава да приема плодови сокове и мляко. Въпреки непоносимостта си към водата, признава, че малко по-лесно понася тези напитки.


Що се отнася до хигиената, Рейчъл споделя, че рекордно кратките душове са неин специалитет. Въпреки това е принудена да търпи жестоки обриви и сърбежи след всяко излизане от банята.


„Получавам жестоки обриви от водата. Тя ме изгаря и сърби всеки път, когато се докосна до нея, а кожата ми сякаш е в пламъци“, разказва Рейчъл.


За да избегне всякакви рискове, Рейчъл винаги е навън с чадър и яке с качулка. Носи дори ръкавици, за да е сигурна, че няма да се намокри случайно.


Въпреки трудностите младата жена се надява да има нормален живот, като дори планира брак и дете. Двамата с Лий обаче внимателно обмислят идеята за бебето, тъй като се страхуват, че то може да наследи алергията на Рейчъл към водата, пише dailymail.co.uk.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени