НЕОЧАКВАН ОБРАТ! Алисия е певицата на Богданов!? Изневерявала на Михайлов с младото жребче (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/neochakvan-obrat-alisiia-e-pevicata-na-bogdanov-izneveriavala-na-mihailov-s-mladoto-jrebche HotArena.net
НЕОЧАКВАН ОБРАТ! Алисия е певицата на Богданов!? Изневерявала на Михайлов с младото жребче (Подробности)

Читателски сигнал

 

Неочакван обрат ни втрещи покрай сагата „Богданов и певицата Х“.

 

Ново име, което никой не бе спрягал досега, изплува на хоризонта и фактите съвпадат на повече от 100 процента, научи HotArena.

 

Оказва се, че не друга, а Алисия е певицата, с която Пламен Богданов е бил, преди да влезе в Биг Брадър.

 

До извода достигна читател на HotArena, който съпостави фактите и е убеден, че именно половинката на Ники Михайлов е мачкала чаршафите на 22-годишния „мъжкар“.

 

„Какво казва Богданов за мистериозната певица? Тя е Top of the Top! И да, Преслава наистина е топът на Пайнер, но Алисия, от своя страна, е топът на Ара“, разсъждава нашият читател.

 

Нещо повече. Богданов съвсем е по вкуса на Алисия – млад, футболист, със силно изразено мъжкарско поведение.

 

Освен това, още в началото на Big Brother Богданов заяви, че за него Алисия е натурално красива жена. В каква връзка го каза и защо дава за пример именно Алисия, при положение че тя има доста корекции по себе си, за разлика от една Преслава, например?!

 

Ако връзката между Богданов и Алисия се окаже истина, излиза, че певицата е кръшкала на Михайлов с футболистчето.

 

Всъщност, периодът напълно съвпада с внезапната раздяла между Ники и певицата. Мълвеше се, че причина за скарването им е друга жена, но май накрая ще се окаже, че Алисия е тази, която е сгафила

 

24 Коментара

zzzz

преди 8 години

Спал е със майка си и докато му е въртяла я помислил за чалга певица, защото му е обработвала добре микрофона. Стига със това лъжливо малко лайненце, а този плешивия Цецо може да бяга, ама няма да се скрие. Боби ще го бие. Голям ''мъжкар'' Боби като го викнал да разговарят на са ме и онзи опърдял касиите. Дейба и плешива проста насрана картуна.

Коментирай

Hui za vas

преди 8 години

Да ви еба майката писна ми да гледам простотиите ви ! Спал е с майка ви мърши долни такива !

Коментирай

;)

преди 8 години

хахаххахха нищо чудно.те са си лика прилика.тя си пада по мъже на възрастта на сина й.

Коментирай

shhhht

преди 8 години

Nedei pi6i losho za baba Asq ,che otvarq6 mnogo rabota na onova vartoglavoto ,deto samo 4aka nqkoi da napi6e ne6to za dartola i da s evklu4i s zau4enite frazi.

Коментирай

Хухи

преди 8 години

Карайте по азбучен ред, може да познаете, ако изобщо е имало певица. Сценаристите колко ли се радват, че има наивници да повярват на тази лъжа.

Коментирай

sisi

преди 8 години

HotArena,abe vie vmesto da izbodete o4i,izpisvate vejdi.Tri ne6ta razbrah za Alisiq ot tazi statiq : Alisiq e top izpalnitel, haresvana ot mnogo maje I naturalno krasiva jena.Po-dobra reklama nqma.A kolkoto do Mihailov -Alisiq zaslujava neshto mnogo Po-dobro.Pojelavam i da sreshtne to4niq 4ovek.

Коментирай

лъжа

преди 8 години

Лъжа е. С Джена е бил. А и Ася е меркантилна и не би била вече с мъж, който няма кинти. Докато не залъже стабилно някой милионер няма да се кротне.Не би си губила времето с обикновено момче като Пламен.

Коментирай

ТТ

преди 8 години

Значи сте наборки с еднакъв вкус.

Коментирай

Жени Караконджулова

преди 8 години

Грозен, черен, асфалтов поглед, невзрачен като личност, лъжлив, от сорта на Тачо. Ела да те разведа да видиш как купонясват богатите и известните. Пълен нещастник. "Топа е на България"... Мръхль о нещастен.

Коментирай

Милена

преди 8 години

Аман от "новините" Ви! Всички известни и кадърни певици ли ще изброите? Само във фантазиите на този младеж могат да се случат такива случки!

Коментирай

nel

преди 8 години

kak moje da ne zamesat imeto na alisiq ta tq e TOP nama samo niluleta da q polzwa kato samolet

Коментирай

nel

преди 8 години

kak moje da ne zamesat imeto na alisiq ta tq e TOP nama samo niluleta da q polzwa kato samolet

Коментирай

Леле ...

преди 8 години

Не бе идиоти..Джина Стоева е ТОЗИ с когото има връзка.......мама ви проста да е*а..Ако един ден не напишете името на Ася и то със злоба и заяждане,няма да спите.А и кой ще ви коментира идиотщините...Миришете,и вие и онова смачкано и изплюто джудже раздрънкано миришете,миришете на развалена риба,на запъртъци,на 20 годишна зелева чорба миришете.Онова сдъвкано и изплюто плашило не можа ли да измисли днес нещо по-интересно,че изсъска точно в тая насока..Колкото е нелепа и смехотворна оная дето и знаете вкуса на кафявата точка,толкова е нелепа и "статията" ви...Яко ли е фекалиите на НЛО-то да са по лицето ви а ? Смешки :) :) :)

Коментирай

123

преди 8 години

Ей, БЯХ СИГУРНА, ЧЕ БАБА НЯМА ДА ПРОПУСНЕ ДА СИ НАПРАВИ РЕКЛАМА И С ТОЯ ФУТБОЛИСТ! МНОГО ОБИЧА ДА Я ВКАРВАТ В СКАНДАЛИ С Е.АНЕ, НА ПОДОБНИ СКАНДАЛИ ЛЕЖИ ЦЯЛАТА Й ПОПУЛЯРНОСТ, С КОЙ КЪДЕ СЕ Е ОПРАВЯЛА! БАСИ ГНУСНАТА ЖЕНИЦА, НАВСЯКЪДЕ СИ БУТА ГАГАТА ЗА МАЛКО РЕКЛАМА! БОГДАНОВ Е БИЛ С ПРЕСЛАВА, АМА ЗАРАДИ РЕВНИВИЯ БИРМА СЕ КРИЯТ И РАЗИГРАВАТ ТЕАТРО!

Коментирай

M. Грозева , коя е следващата певица , давайте има още... ха ха ха

преди 8 години

Добре, че е Алисия, иначе каквато си некадърна и неграмотна ще си умреш от глад. Тя ти дава стимул да живееш и работиш..ха ха ха. Психарка!

Коментирай

тъпото си е тъпо

преди 8 години

Правиш ли разлика между ДА СЕ ВКРВАШ в скандали И ДА ТЕ ВКАРВАТ жълтите журналисти в скандали, знаейки кои са печелившите карти? Ама, то злобата няма почивен ден и излиза на челото на тъпия...

Коментирай

все тя жертвата

преди 8 години

Да те все нея я вкарват в интриги и все тя жертва.Така е е удобно на жената.Така печели активи.Вижте ме колко съм скромна и как все мен ме нападат.И прекаления светец не бил Богу драг ,че и нейната работа.Колкото повече се прави на жертва ,толкова по- противна и отблъскваща става.Лицемерка,превзето,изкуствено същество.

Коментирай

Кооо ньеее

преди 8 години

Въобще не вярвам Богданов да си е пъхал чушката в дъртата шундавела! Как може да пишете подобни небивалици!

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

СТИГА ГЛУПОСТИ ! НЕ СЕ СПРЯХТЕ ДА ВПРЯГАТЕ ТОЯ ЛОЛЬО С ТАЯ И ОНАЯ ПЕВАЧКА...НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ,ЧЕ ТОВА Е РЕКЛАМА И ЕВТИН ТРИК ЗА ВНИМАНИЕ..ПРОСТО НОВА ТВ СИ ВЕРБУВАТ МАЛКИЯ ПАЛЯЧКО И ГО ЛАНСИРАТ ДА СЕ ГОВОРИ З0А НЕГО...и в другия сезон на брадъра ще е коментатор ..как най-лесно да го набутат в медиите-като го свържат с чалга певици....ХОРА,АКО ВЯРВАТЕ НА ТЕЯ ПИСАНИЦИ ЗНАЧИ СТЕ ОЛИГОФРЕНИ!!!..нито преслава ,джена,галена ,алисия или която и да е не са били с тая мъжка курва!!!

Коментирай

не се спря да ръсиш глупости в този сайт

преди 8 години

Кой е дърт бе, олигофрен? Ти си дърт/а и нещастно същество!!!

Коментирай

НЕ- ти си жертвата!

преди 8 години

Ами кой я вкарва бе олигофрен? Нито е имала вземане даване в този шут, нито пък е споделила ТЯ нещо някъде за себе си в нета за личния си живот. Всичко , каквото се пише тук е плод на фантазиите на "журналистите" в жълтите издания (целта е ясна, не знам само дали оправдава средствата) и интерпретации и вземане всичко за чиста монета на такива болни мозъци като теб не излизащи от жълтите сайтове и избиващи комплексите си. Я, се замисли, ако има с какво кой е прав? Но, едва ли, от болен мозък и от умрял писмо да чакаш. Така ще си умреш със злобата и простотията.

Коментирай

абослютно и аз го казах по-долу

преди 8 години

"Парата ебе фукарата" и този срещу малко пари влязъл в този цирк да става за смях и да повдига рейтинга на едно тъпо шоу изпразнено от смисъл и съдържание. А, глупаците де ли се връзват и де ли се вживяват. Цирка е пълен с всичките му животни вътре, а и зрителите не им отстъпват ха ха ха

Коментирай

на теб и сопола си никой не хвърля, ако питаш мен

преди 8 години

Кой го интересува и кой те пита , какво вярваш и какво не? Хората знаят каква е истината. Ти няма да промениш света , тъпотия злобна! Трябва човек да си е намразил живота и оназ работа, за да те прекрачи само.

Коментирай

невероятна е!

преди 8 години

Ей, жълтите издания и сайтове се счупиха да и приписват връзки, срещи, какво ли не, с кой ли не. Е, да, ама на практика няма НИЩО ВЯРНО! Шапка и свалям на класата с която игнорира и отминава , като пътен знак в живота подобни жалки същества замесвайки името и в щяло и нещяло само и единствено да им върви тиража. Върви с изправена глава , работи и жъне успехи, успява! Нищо не я сломи толкова години!!! Трябва да си наистина много интелигентен човек, за да не обръщаш внимание на простотията и ширещата се национална злоба у българина! Страхотна жена!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.