НЕОЧАКВАНО! Андреа с нова професия! Става продавачка на цветя

https://hotarena.net/laifstail/neochakvano-andrea-s-nova-profesiia-stava-prodavachka-na-cvetia HotArena.net
НЕОЧАКВАНО! Андреа с нова професия! Става продавачка на цветя

Неочаквана преквалификация планира фолк певицата Андреа.

 

Изпълнителката на „Без окови“ ще продава цветя, научи HotArena.

 

Половинката на Кобрата твърдо е решила да инвестира в цветарския бизнес, понеже пеенето е до време.

 

Андреа смятала, че пеенето е до време и още отсега й трябват допълнителни доходи от частен бизнес. 27-годишната изпълнителка ще вложи част от парите си във верига луксозни магазини за букети, твърдят приближени до фолк дивата.

 

Андреа смятала, че цветарството е изгодният бизнес отрасъл в момента, но все още търсела къде да е първият магазин и съответно какви документи са й необходими, за да си направи фирма, издават близки до пайнерката. Тя вече се е посъветвала с адвокати, както и с родителите си, пише Всеки ден.

 

Както знаете, певицата е от заможно семейство. Майка й и баща й се занимават със строителство и с производство на крепежни елементи и притежават една от най-оборотните фирми в бранша. Именно майката на блондинката е човекът, който е подкрепил финансово Кубрат Пулев в началото на кариерата му. Родителката на чалга фурията наляла в Кобрата сериозна сума. 

 

Кубрат Пулев на свой ред също напълно подкрепял Андреа в новото й начинание, защото и той самият не се издържа само от боксовата си кариера, а си докарва допълнителни пачки от заведенията, които стопанисва. 

2 Коментара

DIANA

преди 9 години

KAKVOTO I DA PRAVI E ZAGUBENA KURVA I TOJA 6TO NE SE OJENI ZA NEJA

Коментирай

KUR V GAZA

преди 9 години

da prodava debeli kurvi za maman stava

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.