Неочаквано! Бориса Тютюнджиева изневерила на Андрей! Моделката вече с ново гадже, Опосума съсипан

https://hotarena.net/laifstail/neochakvano-borisa-tiutiundjieva-izneverila-na-andrei-modelkata-veche-s-novo-gadje-oposuma-sasipan HotArena.net
Неочаквано! Бориса Тютюнджиева изневерила на Андрей! Моделката вече с ново гадже, Опосума съсипан

Бориса Тютюнджиева е изневерила на Андрей Арнаудов.

 

Това е поводът двамата да се разделят след 1-годишна връзка, научи HotArena.

 

По принцип продуцентът е този, на когото се носи славата на кръшкач и затова е изненадващо, че не той, а Бориса е сгафила.

 

Припомняме, че двамата се разделиха преди няколко месеца тихомълком, а днес вече моделката е забелязана с ново гадже в столицата.


Според запознати Тютюнджиева си е хванала по-млад и още по-заможен богаташ, и то още докато е имала връзка с Андрей.

 

„Нещата между двамата последните месеци изобщо не вървяха. Андрей искаше вече бебе и стабилно семейство, но Бориса е още твърде млада за подобни планове. Много се караха“, разказва близък до Тютюнджиева.

 

Покрай постоянните му отсъствия заради професионалните ангажименти, Бориса пък често оставала сама и именно така се запознала с новия си.

 

Наскоро моделката дори се похвали с голям букет бели рози, подарък от любимия й, пише България Днес. „Андрей още не може да я преживее. Откакто разбра, че толкова бързо си е хванала друг, направо е съсипан“, разказват запознати.

8 Коментара

Майничката 1

преди 8 години

е той андрейчо да не би да е очаквал ,че изкуственяк като това момиче ще иска семейство и стабилна връзка?! хахахах?!...та тя е вълнуват скъпарските екскурзии,бижута,глезотии ,фризьори и т.н... такива жени са меркантилни и доста УО/умствено ограничени/ ...и най-тъжното е ,че отричат,пък всички знаем истината....парадокса е пълен :D

Коментирай

1

преди 8 години

Добре си поживя Бориса. Екскурзии, обикаляше света, подаръци. И вече и омръзна и хайде при някой друг чичко паричко

Коментирай

!

преди 8 години

Докато има Балъци ще има и тарикатКи!

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

До ! : Много силна и вярна човешка максима ..за която твърдя ,че няма да се "изтърка" никога!

Коментирай

Кет

преди 8 години

И що да не му го върне тъпкано заради всички жени, с които той е бил несериозен? То като се хойка и порка с години, идва момент, в който се оглеждаш и нямаш ни стабилна връзка, ни дете, е, то едното за сметка на другото. Той какво си помисли, че когато на него му се прииска и хоп, веднага ще се намери някоя да се ожени за него. Е да, ама не. А това да подведеш някоя като се ожениш за нея и да продължиш да си живееш по нощните клубове с дрога и алкохол, без даже да помислиш, че бракът означава "кротване", общи планове и деца, това какво е? Е сега се присетил мишока. Еми нема. Иван излезе по-умен, поне две деца има.

Коментирай

koko

преди 8 години

АМИ ТО АНДРЕЙЧО СКОРО ДА СЕ Е ПОГЛЕЖДАЛ В ОГЛЕДАЛО БАСИ ,АБЕ ТЪРСИ СИ ОТ ТВОЙТА ЧЕРГА БЕ ОПОСУМЧЕ НАЙ ЩЕ ТИ ОТИВА ПЕНКА КАРИБСКОТО ТЯЛО

Коментирай

OPS

преди 8 години

ПРЕТОПЛЕНА МАНДЖА ОТ ПРЕДИ МЕСЕЦИ. Ако споделите тази статия още веднъж, просто ще ви бъде за ПРЪВ път -ха ха

Коментирай

не стават за двойка

преди 8 години

Бориса е една глава над него. Тя е момиче над 180 жена , а той плашипутарник , че вече и на възраст. Ами няма момичето да живее два живота. Е, хванала си го за балък, поживя си и дори и да не са разделени сега, тя няма да се омъжи за него. Повече от ясно е! И Бориса не е чак толкова тъпа, колкото си мислят някои тук. Има една идея повече в главата от останалите бръмчалки. Има си и дар слово, а не да говори чрез ПР- ката си. Познавам я...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.