Неочаквано! Ето я истината за раздялата на Куини и Благо (Малката се оказа играчка, Джизъса я даде на приятел)

https://hotarena.net/pod-pricel/neochakvano-eto-ia-istinata-za-razdialata-na-kuini-i-blago HotArena.net
Неочаквано! Ето я истината за раздялата на Куини и Благо (Малката се оказа играчка, Джизъса я даде на приятел)

Между Благой Георгиев и племенника на Евтим Милошев - Иван Колев, съществува доста близка дружба.

 

Толкова са „гъсти“, че след като на Джизъса му доскучало от ученичката Куини-Алис, приятелят му веднага я поел, узна HotArena!

 

Макар родственикът на продуцента Евтим да не е особено популярен, Благой и чичо му са достатъчно известни, а и очевидно се грижат добре за него. Единият Милошев, му осигурява висок стандарт на живот, а приятелчето му Благой го снабдява с жени, които иначе сам не може да си хване, разказва „Уикенд“.

 

След грозната раздяла между сладката девойка Куини и футболиста, понеже той се хвана с нова секс бомба, момичето вече е под опеката на бившия репортер от сваленото предаване по Би Ти Ви „Нека говорят“, носи пикантната мълва.

 

Като журналист Иван Колев не беше запомнен с какъвто и да било репортаж, но това не притесни ни най-малко чичо му Евтим. Племенникът вече е назначен като репортер на тотото, не че някой някога е гледал репортажи от тегленето на тиража, но тъй като Милошев и аверът му Любо Нейков от миналата седмица са продуценти на спортния тотализатор по БНТ, в надписите се кипри и Чичовото.

 

Миналата неделя обаче по телевизора се появи именно Куини-Алис в ролята на бляскава асистентка на водещия Део. Това бе и първото издание на тотото, откакто Евтим и Любо са му продуценти. Бивши колеги на тандема издадоха, че красивата ученичка, която още няма 18 години, не е протеже нито на Милошев, нито на Нейков, а именно на Иван Колев.

 

Той може да не е известен в медийните среди, но по оборотните заведения го знаят всички. Чичо му от години се грижи той да е добре осигурен, да кара последен модел кола и да се води някъде на работа. Въпреки нисичкия си ръст и твърде нежната осанка, навяваща съмнение за други интимни предпочитания, Колев няма проблем и с жените.

 

„Просто ги тества след Благой. Двамата са първи приятели. Джизъса минава през някоя мадама, а като й се насити, я прехвърля на Иван“, шушукат в нощна София.

 

Дали след като бе жестоко зарязана, Куини-Алис е забравила за Джизъса, не се знае. Факт е обаче, че палавата ученичка поне има работа и мъжко рамо, на което да се облегне. „Жалко е, че още на 18 позволява разни коцкари да си я подмятат като парцал.

 

Явно твърденията, че е умно и добро момиче, ще се окажат поредната легенда. Милата, няма никакво достойнство - дано в тази сексуална въртележка не стигне и до Митьо Пищова и Христо Сираков”, кимат укорително с глава светски персони.

 

 

4 Коментара

123

преди 8 години

Ей, мноого сте гнусни, това по принцип, но тоя път надминахте себе си. Потресена съм от пошлия ви сайт!

Коментирай

.....

преди 8 години

Absolutno!!!

Коментирай

1ААА

преди 8 години

ТАЗИ НАПРАВИ МНОГО ГОЛЯМА ГРЕШКА КАТО СЕ ХВАНА С ТОЯ КУРВАР, СЕГА ДОРИ И ДА НЕ Е ТАКАВА ЖЪЛТИТЕ МЕДИИ ЩЕ И СЪЗДАДАТ ОБРАЗ НА ДОЛНОПРОБНА ПРОСТИТУТКА, А ВЕДНЪЖ ИЗЛЕЗЕ ЛИ ТИ ИМЕ...

Коментирай

ket

преди 8 години

Ostavete momicheto namira,ei!Kakvo vi e napravila,vseki moje da napravi greshka...koi ot vas e bezgreshen!Mladichka,hubava.......popadnala na bokluk kato Blago!Vmesto za nego da pishete,a horata i bez tova go opliuvat qko,vie se zanimavate s momicheto! Prava e 123,mnogo ste gnusni..........

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.